Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Kasım '13

 
Kategori
Futbol
 

Bu kongre kimin?

Bu kongre kimin?
 

Öncelikle resimle ilgili açıklama yapayım.. Kimsenin Fenerbahçe ile bir alıp veremediği yok. Kimsenin Fenerbahçeyi ele geçirmek gibi bir niyeti de yok! Bu yüzden blogumda bu şanlı armayı kullanmaktan çekinmedim. Çünkü "ŞANLI" olan Fenerbahçe'dir..

Kısa geçeceğim. Ufacık bir-iki hatırlatma. Yapılan kongre kimindi? Ben birşey anlamadım! Hangi Fenerbahçe kongresinde bu kadar çok "GALATASARAY" telaffuz edilmiştir acaba? Sanmıyorum başka bir kongre daha olduğunu.. Fenerbahçelilerin ve futbolun selameti açısından da tekrarını istemem doğrusu. Her iki başkan adayı ve yönetim kurulu adayları da sağolsunlar Galatasaray'ı dilinden düşürmedi.. Bana göre Fenerbahçeye yakışmadı. Zira; Fenerbahçe, kendi şanıyla yürümelidir. Komplo teorileri mutlaka her dönem her yerde olur ama; bu kadar dillendirmek acziyetin ifadesi değil de nedir?

Bir diğer konu. Kendisini yıllarca "çok iyi adam, çok iyi yönetici" olarak tanıdık. Yeni yönetimde Mahmut Uslu gibi biri varken; kendisinin çıkıp da canlı yayında "son maçta giden 3 şampiyonlukta Galatasaray ve diğer takımların etkisi var" açıklaması; bütün karizmasını yerle bir etti. Sadece en son 2011-2012 sezonunda; kimin neresinden uydurduğu belli olmayan bir Play Off icadı ile 9 puan farkla şampiyon bitirdiğimiz ligde; son maçı da Fenerbahçe ile oynayarak 5 puan(*) farkla şampiyon olduk. Şaibe varsa; içinde Fenerbahçe de vardır bu durumda..

Her neyse; Kiğılı daha seçilir seçilmez kendinden beklenmeyeni, kendine yakışmayanı yaptı. Derbi öncesi gerilim politikasının fitilini ilk ateşleyen o oldu. Dilerim bundan sonra daha makul, daha mantıklı açıklamalar gelir. Zira bu kavga bizi hiçbir yere götürmez. Hakkımızda hayırlısı..

Zaten daha günler öncesinden, kongreyi Galatasaray'ın kazanacağı belli olmuştu. Hangi aday seçilirse seçilsin, Galatasaray kazanacaktı. Sonuç da beklendiği gibi oldu. Her durumda, Fenerbahçe kongresinin kazananı Galatasaray olmuştur. Bilmeyenlere, anlamayanlara da duyurulur. 

(*): Play off saçmalığında puanlar yarııya düşürüldüğü için 4,5 puanlık fark güme gitmiştir. 2 kez şampiyon olduk dememiz bu yüzdendir. 

 
Toplam blog
: 93
: 585
Kayıt tarihi
: 27.01.09
 
 

Elektronik ve haberleşme mühendisiyim. Galatasaray taraftarı; evli; 1 erkek çocuk babasıyım. ..