Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Eylül '12

 
Kategori
Güncel
 

Bu köşe yazısı okunur!

Sabimer.com sayfasında yayına giren köşe yazısı gerçekleri yansıtmasının ötesinde, Söylenemeyenleri söylemiş.. Bu yazıyı tebrik ediyor ayakta alkışlıyorum. Buyrun yazı...

ARTIK YETER !

Hakkari’den 4, Bingöl’den gelen 8 ve 10 Şehit haberi ile yine üzüldük Türk Milleti olarak…

Üzüldük sadece. Bugün üzülüp yarın unutuyoruz. Üzülmenin bile hakkını veremeden üzüldük işte. En fazla ne yapabiliyoruz söyleyelim, sosyal paylaşım sitelerinden terör örgütü pkk ya lanet okuyan kınayan ve küfür eden paylaşımlarda bulunuyoruz.. Hepsi bu..

Hükümet ve diğer yetkililer de çok da farklı şeyler yap(a)mıyor! Resmi web sayfalarından kınama mesajları ve benzeri söylemler… Ötesine gidilmiyor, gidemiyor ya da gitmiyor.. Sanki birileri dur! diyor. Asıl üzücü nokta bu. Çünkü vatan uğruna birileri ölüyor! Öldürülüyor! Biz ise sadece yorum yapıyoruz. Elimiz kolumuz bağlanıyor sanki.. Hatta bu haberler üzerinden siyasi çıkarları uğruna prim yapmaya çalışanlar bile var ülkemizde.

Çok savaştık çok kurban verdik bu topraklar için. Fakat onca fedakarlıktan sonra bu suskunluk neden? Ne için kurban ediyoruz evlatlarımızı? Neyin savaşı bu? Kimle kimlerle savaşıyoruz?

Sanki vatan uğruna ölen şehitlerimiz canlarımız bizim değilmiş gibi, kendi vatan toprağımız için ölmemiş gibi bir sessizlik bir tepkisizlik var nedense.. Adeta insanların sinirleri alınmış, tepkisizleştirilmiş, etkisiz hale getirilmiş, hipnotize edilmiş bir toplum olmuşuz.

Medyaya hiç girmeyelim bu konuda. Medya tekele düşmüş, neredeyse bütün ulusal sayılan tv kanallarında aynı haberler dönüyor. Eksiklik ve yanlışlar değil de öldürülen pkklı sayısı söyleniyor.. Daha önce gizli kapılar ardında şimdi ise açıktan açığa yapılan anlaşmalar ve pazarlıklar söylenmiyor. Geçmişten beri terör örgütü koruyucusu peşmerge lideri Barzani’ni 30 Eylül’de Türkiye’ye birilerinin onur konuğu olduğunu söyleyemiyor..Dolayısıyla hükümeti ve yapılan politikayı eleştiren gazete ve tv sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Eleştiri yapanlara da iyi gözle bakılmıyor, bakılmaması sağlanıyor.. Ülkedeki kaosu, şehitlerimizi, terörü konuşmamız gerekirken, tv lerde milleti uyutmaya yönelik diziler son gaz devam ediyor..

Uyuma Türkiye! Uyuma artık güzel ülkemin güzel insanları.. Zaman uyuma zamanı değil! Zaman uyanıp silkelenip kendine gelme zamanı, uyanıp kimin kime nereye hizmet ettiğini görüp akıllı olma zamanı.. Çok geç olmadan uyanalım ve ülkemize sahip çıkalım…

sabimer.com

Kaynak ; sabimer.com/?Syf=26&Syz=171097&/Oku-Yorum-Köşesi-(Köşe-Yazısı)

 
Toplam blog
: 20
: 2861
Kayıt tarihi
: 09.01.07
 
 

1984' ün soğuk aylarından biri olan Eylül ayında doğmuşum. Çocukluğum Konya'da geçti. Taa ki Memu..