Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Şubat '14

 
Kategori
Deneme
 

Bu ne arkadaş!

Bu ne fırtına arkadaş, bu ne kaos... gide gide varılan yerde bu ne girdaptır. Sadeleşmez mi hayat zaman geçtikçe. Durulmaz mı sular hani o ''elbet bir gün'' denilen yerde.

Doyamazken kalbin sevdiğine bu ne mesafedir... O kadar gidersin de aşılmaz mı? Aradığın her şey içinde diyen gurular, bir baksın içime. Birbirimize konuşamazken, saatliğine para karşılığı konuşmak olur mu?..

İsyanın bini beş para etmez diye susarsın; bir de ben yormıyım diye ya da. Azalması gereken gürültü artar mı arkadaş? Sen sevdiğin sözlerin müziğini dinlerken ve dünya başına yıkılmış gibiyken susarsın da; kafandaki ses git gide artarsa, gün devam ederse ve saatler yavaş da olsa geçerse nefes alır mısın sahiden derinden?...

Alıp başını gitsen adı huzur olan bir yere, bırakırlar mı arkadaş... Soru sormak gelmediği halde içinden; tüm sorular birikirse kalbinde ve sonra da beynine doluşursa, sen ne yaparsın söyle... Nasıl edersin ertesi günü ve nasıl yaşarsın üzerine?..

Sana ''bırak git yol yakınken'' diyen, daha samimiyetini göstermemiş o yabancı sesler kendi gitmeden durursa üstüne üstlük, kalbin sıkışmaz mı?

Sen kalbindeki mutluluğu sağ salim tutmaya çalışırken, yükselen o ses seni üzmez mi? ''Her şey daha güzel olacak'' diyen ses, o yükselen ses ile aynıysa... umuda çağırırken umutlarını kırıyorsa, durabilir misin arkadaş durduğun yerde?

Bu ne fırtına arkadaş?...03.02.14 

 
Toplam blog
: 20
: 94
Kayıt tarihi
: 06.01.13
 
 

1981 Yılı İstanbul doğumluyum. Doğduğumda güldüğümü söylerdi annem. Yazmaya 1996 yılında başlamış..