Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '11

 
Kategori
Futbol
 

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

UEFA'nın baş müfettişi Clouseau dün ülkemize geldi ve şike soruşturmasının savcısı ile 1 saat görüştükten sonra TFF Fenerbahçe'nin Şampiyonlar ligine katılamayacağını açıkladı. Herşeyden önce bu savcı mehmet berk kimdir hangi takımı tutmaktadır. Soruşturmanın selahiyeti için bunun acilen kamuoyuna açıklanarak ispatlanması gerekmektedir. Ayrıca TFF etik kurulunun 1 aydır inceleyip bir karara varamazken bu Clouseau ne kadar yetenekli bir müfettiştir ki 1 saatte şike yapıldığına karar vermiştir. 

UEFA'nın sıfır tolerans ile Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligine katılamayacağını açıklarken TFF'nin Trabzonsporu şampiyonlar ligine katılmasını nasıl kabul etmektedir. Aynı Trabzonspor'un başkanının yurtdışına çıkma yasağı ve tedbirsiz olarak disiplin kuruluna sevk edildiğinden bu başmüfettişin haberi yok mudur? Ayrıca yine küme düşürülmesi gündemde olan Beşiktaş'ın Avrupa ligine katılmasını nasıl kabul edebiliyor. 

Bu süreçte TFF başkanı ve yönetimi Fenerbahçe'nin süper ligde oynamasına müsade ederken Şampiyonlar ligine gidemeyeceğini açıklaması tam bir basiretsizlik örneğidir. Mehmet Ali Aydınlar bu akşam katıldığı Teke Tek programında Galatasaraylığı fanatizm sınırlarının üsütnde olan Fatih Altaylı'nın konuğu olarak zaten kendisi için Fenerbahçeliliğin bir onur değil araç olduğunu ispatlamıştır. Yönetimin acıbadem ile sponsorluğunu bitirmesi takdire şayan bir davranıştır. 

Yönetimin artık radikal kararlar alması kaçınılmazdır. En kısa zamanda bütün branşlarda liglerden çekildiğini ve hiç bir sporcumuzun bundan mağdur olmayacağını açıklayarak tavrını bütün dünyaya göstermelidir. Tamamen siyasi bir yaptırım olan bu soruşturmanın savcısı da artık rengini kamuoyuna açıklamalıdır. 

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..