Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '17

 
Kategori
İlişkiler
 

Bu sefer mutluluğuna…

Bu sefer mutluluğuna…
 

Küçük kız…

Bilmem kaç ay sonra tekrar kaybettiği yerde şimdi, etrafına göz gezdiriyor. Ortalık biraz dağınık, kırık dökük çokça. Omuz silkiyor, bakışları etrafından sırasıyla dizilmiş insan yüzlerine kayıyor. İyi insanların yüzlerine. Hafif bir tebessüm kaplıyor yüzünü, sonra duruyor. Tebessümü yarıda kalıyor. Yavaşça arkasına dönüyor, dönerken kapattığı gözlerini açıyor sakince, aylar önce dönüp giderken bakmaya korktuğu yüzlere bakıyor şimdi korkusuzca.

Soluğu hızlanıyor, kalp atışları hızlanıyor, avuçlarını sıkıyor. Bakıyor onlara, kıran o insanlara, ortalığın dağınıklığına sebep olanlara. Korkusuzca kollarını iki yanına açıyor şimdi, “gelin” der gibi, “haydi şimdi gelin” der gibi. İyi insanlar buruk, kıran insanlar yerde şimdi, hareket edemiyorlar.

Küçük kız buruk bir hazla, göz kapaklarına baskı yapan yaşlarla hafifçe gülümsüyor onlara da. Teşekkür ederim diyor, her şey için teşekkür ederim. Herkes sessiz, kimse konuşmak istemiyor. Küçük kız, tekrar arkasını dönüyor kıranlara, bu sefer daha kararlı adımlarla devam ediyor yoluna.

Biliyor. Her şeyin zamanının olduğunu ve o zamanın geldiğini. Yürürken iyi insanlara sessizce, ağlamaya devam ediyor, ne yaparsa yapsın unutamadıklarına.

Ağla küçük kız, bu seferde mutluluğuna ağla. Kırmızı eteğinle sevinç naraları atarken sen, gözü kapalı seni düşürenlere inat yenilmiş olarak geldiğin bu yerden zaferle ayrılışına ağla şimdi. Hakkın senin.

Oyun bitti, sen kazandın. Sevinç çığlıklarına devam edebilirsin şimdi…  

 
Toplam blog
: 22
: 210
Kayıt tarihi
: 29.08.15
 
 

İçinizden biri... ..