Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Haziran '17

 
Kategori
TV Programları
 

Bu Şehir Arkandan Gelecek / Baba-Oğul'a çifte düğün!

Bu Şehir Arkandan Gelecek / Baba-Oğul'a çifte düğün!
 

Ay Yapım dizilerinde düğünler devam ediyor. Kara Sevda'da Nihan ile Kemal'in düğünü, Cesur ve Güzel'de Sühan ve Cesur, şimdi de; Bu Şehir Arkandan Gelecek'te, baba Şahin ile Nesrin, oğul Ali ile Derin'in çifte düğünü var. Malum Haziran ayı düğün mevsimi ve Ay Yapım'da yaz düğünlerini birer birer patlatıyor.

Ay Yapım imzalı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’te büyük final öncesi ekranlara gelecek yeni bölümde izleyicileri çifte düğün bekliyor. Ali ve Derin ile Şahin ve Nesrin’in (Defne Kayalar) düğünü, ekran başındakilere keyifli anlar yaşatacak. Ali’nin çıkacağı şampiyonluk maçı ise heyecanı doruk noktasına taşıyacak.

Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun’un rol aldığı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde izleyicileri çifte düğün heyecanı saracak.

 
Oğul Ali ile Derin :
 
BŞAG 19.Bölüm (2)
 
Baba Şahin ile gelin Nesrin nikah masasına oturuyor.
 
BŞAG 19.Bölüm (4) (1)
 
Büyülü şehir İstanbul’un ansızın bir araya getirdiği Ali ve Derin, yüzleştikleri nice fırtınanın ardından aşklarını sevdiklerinin huzurunda ebedileştirecekler. Yıllar sonra oğlu Ali’ye kavuşan Şahin de Nesrin’le nikah masasına oturarak âşık olduğu kadınla yepyeni bir hayata yelken açacak.
 
BŞAG 19.Bölüm (5) (2)
 
Kamera arkasında da renkli anların yaşandığı düğünde Şahin ile Ali’nin karşılıklı zeybek oynadığı sahne, dizinin unutulmaz anlarından olacak. Peri masalını andıran düğüne damgasını vuracak şoke edici gelişme ise herkesin hayatını derinden etkileyecek.
 
ALİ, ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKIYOR!
 
BŞAG 19.Bölüm (7)

 

Ali, çıkacağı şampiyonluk maçı ile zorlu bir sınav verecek. Babası Şahin demir parmaklıklar ardındayken altın kemer için ringe çıkmak zorunda olan Ali için hayallerinin bir anlamı olmayacak.

 
BŞAG 19.Bölüm (6)
 

Derin ve Rauf Anne (Osman Alkaş), maça çıkmadan havlu atma noktasına gelen Ali’yi motive etmeye çalışacak. Ekran başındakilerin soluklarını tutacakları maç günü gelip çattığında izleyiciler Ali, altın kemeri kazanarak babasının mirasını devam ettirecek mi sorusunun cevabını büyük bir merakla bekleyecek.

BŞAG 19.Bölüm (3) BŞAG 19.Bölüm (1)

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümü 7 Haziran Çarşamba saat 20:00’da Atv’de ekranlara gelecek.

Bu güzel baba-oğul düğününden sonra haftaya 20.bölümde dizi final yapacak ve ekranlara veda edecek.
 
İyi Seyirler.
 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Haber ve görseller Persona Basın Bülteni.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..