Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Aralık '16

 
Kategori
TV Programları
 

Bu Şehir Arkandan Gelecek yakında ATV'de başlıyor

Bu Şehir Arkandan Gelecek yakında ATV'de başlıyor
 

Bu Şehir Arkandan Gelecek Dizisi


ATV sona eren dizileri için çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu hafta biten dizileri Yeter ve Kertenkele sonrası bir çok günü boşa çıkan kanal yeni yapımlar ile kadrosunu güçlendirmek istiyor. Kadrosunda Gürkan Uygun, Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu gibi isimleri barındıran "Bu Şehir Arkandan Gelecek" farklı senaryosu ve çekimleri ile izleyicinin beğenisini kazanacak gibi duruyor. Dizinin yapımcılığını Ay Yapım yapıyor ve her diziyi adeta özenerek çekimlerini sürdürüyor.

Bu Şehir Arkandan Gelecek konusu ise bizleri adeta kendine bağlayacaktır. Ali isimli bir genç yıllar önce annesini kaybetmiş ve bir limanda bulunan gemide yabancı uyruklu bir aşçı ile yaşamaya başlamıştır. Genlerinde bir boksör olan Şahin Vargı (Gürkan Uygun) kanı taşımaktadır ve doğuştan bir boksördür. Yıllardır açık denizlerde ülke ülke gezen Ali günün birinde tekrar memleketi olan Türkiye'ye ve İstanbula'a gelir. Bu süreç adeta onun için bir yeni yaşamın başlangıcı olur. Ali (Krem Bürsin) buraya geldiği zaman bir kızla tanışmıştır ve adı Derin (Leyla Lydia Tuğutlu) olan bu kız aynı zamanda annesinin katili olan ünlü bir armatörün kızıdır. Kaderin cilvesi onları karşılaşmıtır ve Ali tesadüf eseri boks antremanı yapmak için gittiği yerde babası şahin vargı ile tanışır. 

Hikaye bu şekilde devam ediyor ve kimi zaman boks sahnelerinin geçtiği dizide aşk ve dram da yer alacak. Dizide Gürkan Uygun, Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu haricinde Osman Alkaş ve Defne Kayalar'da rol alıyor. Bu Şehir Arkandan Gelecek izleyicisinin dizi için biraz daha beklemesi gerekecek zira dizi Ocak ayının ortasında başlamasnı bekliyoruz.

Kaynak: http://www.busehirarkandangelecekizle.com/

 
Toplam blog
: 14
: 1383
Kayıt tarihi
: 13.01.16
 
 

Medya ve televizyon sektöründe  yer alan hemen hemen her diziyi takip etmeyi seven birisiyim. Bun..