Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Şubat '08

 
Kategori
Eğlence - Hobi
 

Bu sene sevgililer günün de sizinde bir sevgiliniz olsun!

Bu sene sevgililer günün de sizinde bir sevgiliniz olsun!
 

Bu sene Sevgililer Gününde sizinde bir Sevgiliniz Olsun!

Sizin hala bir sevgiliniz yok mu? Bir uzakdoğu sanatı olan Feng Shui size bu konuda destek olabilir.

Yan Nian yönü Yin ve Yang enerjilerinin mükemmel dengesi ile bize romantik ilişkilerimizde ‘denge’ getiren yöndür. Herkesin doğum tarihine göre belirlenen Gua’sına göre ‘Yan Nian’ yönü vardır. Örneğin Doğu’yu temsil eden Zhen Gua ‘nın (3) Yan Nian yönü ‘Güneydoğu’dur. Eğer Kuzeydoğu’yu temsil eden Gen Gua (8) iseniz, ‘Yan Nian’ yönünüz ‘Batı’dır.

Kişisel Gua Numaranızı bulmak için:

İlk olarak her kişinin doğduğu senenin son iki rakamı toplanır, tek sayıya indirilir. Kişi erkek ise bu sayı 10’dan çıkarılır ve tek sayıya indirilir.

Örnek.1954 doğumlu Erkek için 5+4=9 10-9=1, bayan ise bu sayıya 5 eklenilir-

Örnek.1955 doğumlu Bayan için 5+5=10=1 1+5=6.

Bunun yanında Çin takvimi her sene yaklaşık Şubat 4’te başladığı için Şubat 4’ten evvel doğanlar bir evvelki seneyi baz alırlar.

Örneğin 1970 Ocak 21 doğumlu kişi için 1969 olarak hesap yapılır. Birde 2000 sonrası doğanlar için erkekler 9’dan çıkarılır, bayanlara ise 6 eklenilir. Eğer toplamınız 5 ise, 5 numaralı gua yoktur-bayanlar için 8, erkekler için 2’yi baz alabilirsiniz.

Gualar iki ayrı gruba ayrılırlar:Doğu Grubu:Gua 1, 3, 4, 9 ve Batı Grubu:Gua 2, 6, 7, 8.

Aşağıdaki Tablo’da Kişisel Yan Nian(İlişki) yönünüzü bulabilirsiniz.

GUA
YAN NIAN
GUA
YAN NIAN

KAN (Su) 1
Güney
KUN (Toprak) 2
Kuzeybatı

ZHEN (Tahta) 3
Güneydoğu
QIAN (Metal) 6
Güneybatı

XUN (Tahta) 4
Doğu
DUI (Metal) 7
Kuzeydoğu

Lİ (Ateş) 9
Kuzey
GEN (Toprak) 8
Batı

Yan Nian yönünüzü bulduğunuzda romatik hayatınıza yön verek için masanızı bu yöne doğru oturmak için çevirin. Çalışmıyorsanız o zaman yatak başınızı bu yöne doğru gelmesi için çevirebilirsiniz. Eğer bu yönleri masanızda veya yatağınızda kullanamıyorsanız, o zaman evinizin ‘Yan Nian’ bölümünü daha fazla kullanmaya çalışın. Unutmayın ki kişisel ilişki yönünüzü bizzat kendiniz kullanmanız herhangi bir obje koymaktan daha etkili olacaktır.

Biraz daha Romatizm isteyenler için: Senelik #4 Yıldızı

Kişisel yönlerinizin yanısıra her sene değişen enerjilere göre hesaplanan #4 nolu yıldızın bulundu bölgeyi daha fazla kullanarak ilişkilerinizi daha olumlu hale getirebilirsiniz.

2008 Şubat’tan itibaren bir sene boyunca bu yıldız Kuzeydoğu bölgesinde olacaktır. Eğer binanızın Kuzeydoğu bölgesinde bir odanız varsa, burayı daha fazla kullanabilirsiniz bu sene daha pürüzsüz, çok daha romatik ilişkiler içinde olmak için… Hepimizin hayatında neşe ve sevgi dolu ilişkilerin eksik olmaması dileğiyle…

Hümeyra Tümay

Feng Shui Uzmanı

humeyra70@hotmail.com

 
Toplam blog
: 6
: 715
Kayıt tarihi
: 05.02.08
 
 

Üniversite. İşletme-Bsc.İnternational Business Administration, US-İnternational University. İlgi Al..