Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Kasım '07

 
Kategori
Futbol
 

Bu takıma artık şapka çıkartılır Beyler!

Bu takıma artık şapka çıkartılır Beyler!
 

Susun beyler susun!

Hey Galatasaraylılar!

Beşiktaşlılar!

Trabzonsporlular!

Hiç birinizin yapamadığını Fenerbahçe yapıyor.

Eze, eze rakiplerini ezip geçiyor ve Türk halkını sevindiriyor.

Takım kadrolarını görünce ne yalan söyleyeyim. Açıkçası bu kadarını da beklemiyordum.

Volkan Demirel, Gökhan, Yasin, Edu, , Roberto Carlos, Deniz, Mehmet Aurelio, Vederson,, Alex, Colin Kazım ve Semih tertibi ile sahadaydık. Bu 11 tarih yazmıştır beyler.

Kadroya baktığımızda 3 yeni isim göreceksiniz. Gökhan, Yasin, Kazım. Hepsi çok değerli olmasına rağmen Zico bu futbolcuları iyi yontmuş. İyi hazırlamış, Gençlerde iyi faydalanmasını biliyor. Eskiden defans açıklar veriyordu ve Fenerbahçe bundan biraz da kötü sonuçlar alıyordu. Ama bu seneye baktığımızda oynanılan 4 Şampiyonlar Ligi karşılamasında yalnızca 1 maçta 2 gol yemişliğimiz var. Diğer 3 maçta gol yemedik. Bu da defansımızın ne kadar sağlam olduğumuzu gösteriyor. Sebep inanmayalar inanmayacak ama birinci sebep Roberto Carlos ikincisi yukarıda saydığım 3 yeni isim.

İlk önce söze Roberto Carlos ile başlıyorum. Fenerbahçe’ye olan transferinde ne sözler sarf edilmişti. Yok, ihtiyarmış da, yok bastonla oynarmış da, Fenerbahçe niye bu futbolcuyu transfer etmişte gibi bloglar yazılmıştı. Niye mi transfer edilmiş. 4 maçta hiç yenilmeyen sadece CSKA. Moskova’dan yediği 2 golde kalan ve 8 puanla lig ikincisini yaratmak için. Anladınız mı siz onu Erdoğan Şahin Bey.

http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=45251

Bloğunuza hitap ediyorum efendim.

Şimdi o 3 isme geliyorum. Bunlar pırıl, pırıl gençler.

Gökhan Gönül. Gençler Oflaş takımından gelme 22 yaşında defans oyuncusu. 77 numaralı formayı giyiyor bu sene. Rakibin her atağını kesti, pür dikkatliyi. Bundan dolayı kaleci Volkan’a pek fazla iş düşmedi desem doğru olacak.

Yasin Çakmak. Rizespor’dan gelme o da 22 yasında defans oyuncusu 5 numaralı formayı giyiyor. Dün hatasız oynayanlarn basında geliyordu.

Daha fazla söz edeceğim ondan. Çünkü o bunu hak etti. Collin Kazım. Daha 21 yasında Orta saha oyuncusu Sheffield United takımından gelme ve 8 numaralı formayı giyiyor.

PSV maçından 1 gün önce çok sevdiği 17 yaşındaki yeğenini toprağa veren, bu acıyı tüm takımdan saklayan ve sahaya çıkıp PSV'ye de ilk golü atan oyuncumuz Colin Kazım Richards, bu davranışıyla, Fenerbahçelilik duruşunu ortaya koydu.


Colin Kazım'ın çok sevdiği yeğeni 17 yaşındaki Roland Beck, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu yaşama veda etti. Bu acı haberi alan Colin Kazım, takımın morali bozulmasın diye ne kimseye bir şey dedi, ne de izin isteyip cenazeye katılmak istediğini yönetime bildirdi. Roland Beck'in cenazesi dün(6 Kasım Salı) Londra'da toprağa verildi. Çok sevdiği yeğeninin cenazesi yerine Fenerbahçe'nin maç kampına katılan Kazım, içinde taşıdığı acıya rağmen PSV maçına çıktı, muhteşem bir oyun ortaya koydu ve takımımızın da ilk golünü attı. Bu hareketiyle büyük bir profesyonellik örneği de sergileyen Colin Kazım, maç bitiminde bu gerçeği takım arkadaşları ve teknik ekibe açıkladığında, Fenerbahçe soyunma odasında duygusal anlar yaşandı. Bu acı haberi öğrenen ve Kazım'ın hareketini takdirle karşılayan yöneticilerimiz de, ailesiyle bir araya gelmesi için oyuncumuza özel izin vermiş.

Helal olsun sana Collin Kazım.

İşte biz böyle bir takımız.

Şimdi doğrusunu söyleyebilir misiniz bu takımın belini kim bükebilir. Adım, adım yaklaşıyoruz hedefe yaklaşıyoruz. Dünya takımı olma yolunda.

Beyler, ayakta alkışlanmayı hak etmiyor muyuz?

O zaman şapka çıkartmalıyız bu takıma.

Saygılarımla, efendim.

 
Toplam blog
: 540
: 3176
Kayıt tarihi
: 02.01.07
 
 

Hiç bir motorlu araca binmeyi sevemedim. Daha doğrusu sevdiremediler. Onun yerine iki tekerlekli ..