Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Haziran '12

 
Kategori
Güncel
 

Bu toplumun idealist insanlara ihtiyacı var.

Bu toplumun idealist insanlara ihtiyacı var.
 

Bu ülkeye aşık, vatan sevdalıları, yaşadığı topraklara canı gönülden sahip çıkmadıkça, başımızdan bela eksik olmaz.


Bu toplumun, bu milletin idealist insanlara ihtiyacı var. " Neden, niçin, nasıl? " sorularını çok fazla kurcalamadan, sorunların ortasına atlayacak, sorunlarla boğuşa boğuşa, gerektiğinde meydan okuyabileyecek, inanmış insanlara ihtiyacı var.

Biraz önce Youtube'ta, yanılmıyorsam, daha önce Show Tv'de de yayınlanan " Kan uykusu "  belgeselinin yayınlanmamış bölümleriyle ilgili görüntüleri izledim. Konuşan, anlatan, yaşayan, Güneydoğumuzda adı konulmamış, düşük yoğunluklu savaşın, efsanevi komutanlarından Osman Pamukoğlu'ydu...

Gördüklerim, dinlediklerim bana yine aynı düşüncelerimi hatırlattı. Bu ülkenin, boyu çoktan içinde yaşayanları aşmış sorunlarını, kalıcı olarak çözebilmesi için, sadece lider ruhlu insanlara  ve o lider ruhlu insanların etrafında toplanmış, kenetlenmiş, idealist, inanmış insanlara ihtiyacı var.

Bu toplumun, bu milletin gerçekten idealist olan insanlara ihtiyacı var. Çünkü ancak idealist, inanmış, kendini davaya adayabilecek imana sahip olanlar, karşılarındaki sorunların büyüklüğüne asla kulak asmaz, asla yüz vermezler.

O idealist insanların da, boğuştukları meseleleri çözmeye çalışırken kendileri, arkalarında duracak, her dara düştüklerinde, bunaldıklarında, yorulduklarında onlara güç verecek, omuz verecek, sahip olduğu her şeyle destek olabilecek kötü gün dostlarına, bu ülkenin bu toprakların gerçek sevdalılarına ihtiyacı var.

Not: Yazıda kullanılan görsel www.turkhackteam.net adresinden alınmıştır.

Bu toplumun, bu milletin gerçekten idealist olan insanlara; o idealist insanların da, onlara sonuna kadar inanan, güvenen dağ gibi adamlara, aslan yürekli savaşçılara ihtiyacı var.

Öldürmek için değil; yaşatmak için savaşacak, milletine gönülden bağlı, idealist memleket aşııklarına ihtiyacı var.

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..