Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '13

 
Kategori
Güncel
 

Bu ülkede insan, önce internette ölür!!!

Bu ülkede insan, önce internette ölür!!!
 

BRAND BU SEFER ACI HABERİ ''ATLATAMADI!''


 
Mehmet Ali Brand’ın ölümü, insana bu ülkede dedikodu gücünün ne kadar üst seviyelerde olduğunu ve yayılmadaki  virüs hızının akla hayale sığmaz bir ibresi olduğunu gösterdi. Sabah kendi gazetesinin internet sayfalarında bile ‘’öldü’’ denilen bir popüler şahsiyetin, sonradan beyin ölümünün  gerçekleşmediği ama durumunun kritik olduğu anlaşıldı. Demek ki ülkemizde insan önce internette ölür, sonra beyin ölümü gerçekleşir ve sonra kalbi…
 
Değilmiydi ki, saçma bir programın kuşları sayesinde uçurtulan ‘’Şinayder geliyor’’ haberi, binlerce kişiyi hava limanına döküp, sonra süt liman yaptı ortalığı! Değil mi ki, koca koca proflar, dekanlar, öğretmenler hatta Emniyet müdürleri bile bir telefon ile malını mülkünü bir hesaba yatırmaktan kendilerini alamadılar!...Dolandırılmak, aldatılmak ne kadar kolay ve ucuz. Akıl ucuz ise bir ülkede, kandırılmak kelepirdir.. Hani nerede Irak işgal edilirken Saddam’a ait olduğu söylenen nükleer bombalar Nükleer cıvata bile çıkmadı ama iş işten geçti, hem bu kimin umurunda? Gerçeklere ulaşmak zeka işidir. Gerçeğin ağırlığı, yalanlara ulaşmaktan ve onların yükünden çok daha zor ve meşakkatlidir. Bi anda hakkında bir dedikodu çıkar ölür gidersin, yaşadığını ispatlamana ömrün bileyetmez. Bi anda tecavüzcü diye afişe olursun ama işin DNA’sına bakmak kimsenin umurunda olmaz. Gerçek, zahmetlidir. Gerçek, popüler değildir. Gerçek,show yapmaz, abartı sevmez. Yalan cıvıktır, her kaba sığar, her kalıba girer, şirindir seni sahte sıcaklıklarla kendine çeker. Dili kıvraktır bilmediği dil jimnastiği yoktur, zariftir yalanın. Yalan sana koşarak gelir, gerçek ise senin gelmeni bekler. Gerçeğin lisanı tektir ve kabadır. Kimseye muhtaç değildir. Gerçek, bir tek Tanrı’ya  hesap verir!!! Hafiftir, aerodinamiktir oysa  yalan, yadırganmazsın onu taşırken. Gerçek için bir temiz alın yeter, yalanı ise taşımana gerek bile kalmaz…Üfür yeter.
 
Bu ülkede insan,  önce internette ölür. Karşısına dikilsen bile, kimseyi inandıramazsın. Çünkü mezarını Gogul kazmıştır, selanı twit okur ve  helvanı da face dağıtır….
 
Öleceksek ,adam gibi ölelim…
 
Bilgisayar Tanrısı, sana tapmıyorum!!!
 
17 Ocak 2013
 
Toplam blog
: 220
: 212
Kayıt tarihi
: 14.08.12
 
 

İşimiz gücümüz  finasalpara, ama sevemedik hiç bir daim kendi malımız gibi bedenini. Neyse bize b..