Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Eylül '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Bu ünlüler yıllara meydan okuyor

Bu ünlüler yıllara meydan okuyor
 

Yıllar geçtikçe cilt sarkması, derin çizgiler, kemik yapısında değişiklikler, elastikiyet kaybı gibi birçok sorun yaşlanırken karşılaşılan şikayetler. Ancak kimi ünlüler yılların ilerleyişini lehine çevirmiş gibi. Genetik, iyi bakım, doğru estetik müdahele, beslenme ve spor döngüyle zamanı geri çevirmeniz mümkün.

Bu ünlülerin ileri yaşlarda böylesine görünmesi iyi bir genetik ve bakımın eseri. Her kadın böyle yaşlanacak diye bir kural yok ancak sizde önleminizi almaya başlarsanız ileriki yaşlarda kendinize çok büyük iyilik etmiş olacaksınız.

 

-       Bo Derek:

Mükemmel bakışlar ve hacmini kaybetmemiş yanaklar deyince ilk akla gelen isimlerden biridir Bo Derek. Yıllardır güzelliğinden birşey kaybetmeyen Derek, 50’li yaşlarının sonlarına yaklaşmış olmasına rağmen mükemmel kemik yapısı, cilt dokusu ve her zaman genç bakan bakışlarıyla yıllara meydan okuyor. Göz çevresinde yılların izlerine rastlamak mümkün ancak bu Bo Derek’in botoks, dolgu ve boyun germe uygulamaları ile güzelliğinden birşey kaybettirmiyor. Yanaklarının halen hacimli olması genç görünümüne en çok katkıda bulunan bölge diyebiliriz.

 

-       Michelle Pfeiffer:

Michelle Pfiefer seneler içinde doğru estetik müdahelelerin de katkısıyla oldukça iyi yaş alan ünlülerden. Boynu oldukça pürüzsüz ve yaşını ele vermiyor. Oysa yıllar içinde pek çok kadının boyun bölgesinde kasların belirginleştiği ve çizgi halinde ortaya çıktığı bilinir. Boynu çeneden göğse ilerleyen boyun hattında yaşı ele veren sorunlardan korunmanın en hızlı yolu Botilinium A Toksini enjeksiyonlarıdır. Yaşlandıkça yüzümüzdeki yağ azalır. Bundan dolayı yanaklardaki hacim ve elastikiyette kaybetmiş olur. Bu kayıplar yüz şeklinizde değişiklikler yaşamanıza neden olabilir. Michelle Pfeiffer’ın yüzü ince ve zayıf ama buna rağmen yanaklarındaki hacmi koruyor. Genç gözüken hatlar ve hacimli yanaklara sahip olmak için yağ enjeksiyonu veya implantarı da düşünebilirsiniz.

 

-       Demi Moore:

Kusursuz bir cilde sahip Demi Moore iyi bir genetiği miras almış diyebiliriz. 20’li yaşlarıyla karşılaştırınca Demi Moore’un yüzü daha canlı, pürüzsüz ve cilt dokusu kusursuz denebilecek gibi. Yıllar geçtikçe kilo veren faklı disiplinler sayesinde hatlarında değişimler yaşayan genetiğinde verdiği avantajla zaman için oldukça iyi yaş alan ünlülerden. 50’li yaşlarının başında olan Moore, yaşıtlarından da oldukça şanslı. Bu yaşlarda kadınlar yüzlerinde çizgiler ve ağız çeversinde kırışıklıkların belirginleştiğini gözlemler. Moore’da ise göğüs büyütme, liposuction ve botoks uygulamaları ile bu değişimler kendini gösteriyor. Demi Moore’un genç görünümünün bir nedeni hala genç ve taze bakışlara sahip olması. Yıllar geçtikçe üst göz kapağı sarkmaya ve hacmini yitirmeye başlar. Ancak Moore’un gözlerinde bunu görmek imkansız. Üst göz kapaklarınız ağırlaşıp yaşınızı ele vermeye başladıysa göz kapağı estetiği gibi estetik cerrahi müdahelelerle 10 yaş gençleşme sağlayabilirsiniz.

 

Bu ünlüler gibi yaşlanmak için:

 

1-    Sağlıklı Beslenin

2-    Güneşten Kaçının

3-    Alkol ve Sigaradan Uzak Durum

4-    Susuzluk Düşmanınız

5-    Spor her zaman hayatınızda olsun

6-    Uyku kalitenize dikkat edin

 

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı 

www.guncelozturk.com

twitter: @BurunSanati

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..