Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ekim '07

 
Kategori
Haber
 

Bu vatan hepimizin...

Bu vatan hepimizin...
 

Bugün Cumhuriyetimiz'in kuruluşunun 84. yıldönümü. Tüm Türkiye'ye kutlu olsun.

Bu acı dolu günlerimizde kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet bayramı, daha önceki bayramlardan çok farklı. Onlarca şehit verdiğimiz şu günlerde her evde bayrak asılı. Cumhuriyet'e verilen değer eskiden verilen değerinin iki katına, üç katına, on katına çıkmış durumda. Çünkü hepimizin aklında bizim için, bu vatan için, Cumhuriyet için ölen şehitlerimiz var.

Bu ülke Cumhuriyeti kurabilmek için ne kadar şehit verdiyse, O'nu korumak içinde bir o kadar daha şehit vermeye hazır. Her Türk evladı bu vatanı korumak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır. Bölücülere, hainlere, kalleşlere gereken cevabı vermeye hazır. Canı pahasına da olsa, kimsenin bu ülkeden bir karış toprak almaya gücünün yetmeyeceğini tüm dünyaya anlatmaya hazır.

Bu atmosfer altında, sınır ötesi harekatın eşiğinde, herkesin milli duygularının kabardığı, coştuğu şu günlerde, bu bayram daha bir anlamlı.

Hepimiz bir olduk. Dünyaya birlik beraberlik dersi vermekteyiz. Amacımızın, savaş değil barış olduğunu birlik olarak göstermekteyiz. Tek hedefimizin teröristler olduğunu, kimsenin toprağında gözümüzün olmadığını, bize dil uzatmayana silah doğrultmayana, bizim de silah doğrultmadığımızı, sadece teröre, teröriste ve teröriste yardım ve yataklık yapanlara karşı olduğumuzu tüm dünyaya gösterdik.

İnşallah bu sefer, lanet okuduğumuz terör son bulur. Genelkurmay Başkanımızın da dediği gibi, bize bu acıları yaşatanlara, hayal bile edemeyecekleri acılar yaşatmaya kararlıyız. Kahraman Türk Askeri'ne güvenimiz tamdır.

Allah yardımcımız olsun. Tüm Türkiye'nin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Kaynak Resim: milliyet.com.tr

 
Toplam blog
: 301
: 1086
Kayıt tarihi
: 02.05.07
 
 

"1988 Adana doğumluyum. Oldukça başarılı bir öğrencilik serüvenimin ardından eğitimimi noktaladım..