Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '14

 
Kategori
Siyaset
 

Bu yatırımları yaparsanız!

Bu yatırımları yaparsanız!
 

İpler her geçen gün geriliyor. Türkiye büyük ihaleleri gerçekleştirmek için ısrar ettikçe ipler gerilecek. Gezi darbesi, 17 Aralık darbesi derken ardından daha büyük darbeler gelecektir.

Türkiye, ellerinden çıkıyor. Nükleer santral ve üstüne üstlük uranyum ve plütonyum   zenginleşme yapmaya başladıkça aynen İran gibi üzerimize saldıracaklar. Kanal İstanbul, havaalanları, 3. köprü ve son zamanda da, bir ülkenin tam bağımsızlığı demek olan stratejik sistemlerin yazılımlarını kendi üretmesidir ki Türkiye kendi uçaklarının yazılımlarını kendi üretebilme aşamasına geldi ve bu yazılımı gerçekleştirdi. Hele 3. Köprü, nükleer santralin finansmanını karşılıyor ve bu sebeple 3. Köprüye karşı çıkılıyor.

Bütün bunlar Türkiye’nin kontrolünün ellerinden çıkması anlamına gelir. Bu yatırımları isteyenler ile istemeyenlerin saflarının belli olacağı an gelmiştir. Türkiye tam bağımsızlık istiyorsa bu yatırımlar bir an önce gerçekleştirilmelidir. Aksi halde sürünmeye ve başkalarının kulu olmaya devam ederiz.

Daha nice kasetler, rüşvet, ses kaydı, trafik kazaları, fiili saldırılar gibi tehlikeli oyunlar sahneye konulacaktır. Türkiye ile imparatorluk arasındaki savaş kızışacak. Ben AKP’ye oy vermediysem bu yatırmalara artık oy vereceğim.

BİZE DÜŞEN HER BİR OY BİR NÜKLEER SİLAHTIR, UNUTMAYALIM.

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..