Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Haziran '15

 
Kategori
TV Programları
 

Bu yaz yayına girecek yabancı Diziler

Bu yaz yayına girecek yabancı Diziler
 

Yeni sezonda bu yaz yayın hayatına başlayacak yabancı dizileri sizler için toparladım umarım işinize yarar. Bazı diziler şuan da ilk bölümleri yayınlandı.

1.Texas Rising (8.0 ımdb)

Konu: 836’da Missisippi’nin batısı, Vahşi Batı olarak adlandırılırmış ve Texas bölgesi cehennemin dünyadaki karşılığı olarak görülürmüş. Bir yandan Meksika donanması tarafından sıkıştırılırken, bir yandan da bölgede yaşayan acımasız Komançi kabilesi tarafından saldırıya uğramaktadır. Acımasız Meksika generali Santa Anna’ya karşı kahramanımız general Sam Houston’ın mücadelesini izliyoruz.Dizi yayına başladı şuan 3 bölüm yayınlardı.

2. Supergirl (9.0 ımdb)

Konu: Superman'in kuzeni Süper Girl’in maceraları anlatılacağı dizi yaz ayında yayına başlıyacak dizinin ilk bölümü internete sızdırıldı.

3. Scream

Konu: Her sezon farklı konu ve karakterleri işleyecek korku/komedi türündeki dizinin ilk sezonu, iki kadın karakteri merkeze alacak. Sezon, seri cinayetlerin işlendiği bir üniversite kampüsünde gerçekleşecek. Dizi Eylül ayında yayına girmesi planlanıyor.

4. Killjoys (8.6 ımdb)

Konu: Gezegenler arasında sınıf ayrımından dolayı çıkan savaşta, 3 kelle avcısının yaşayacağı maceralar konu alınıyor.

5. DC's Legends of Tomorrow (9.1 ımdb)

Konu: Kahramanlar yetmediğinde dünya efsanalere ihtiyaç duyar. Geleceği gören Rip Hunter hem iyi hem kötü kahramanları bir araya getirerekten sadece gezegeni değil tüm zamanı tehdit eden büyük tehlikeye karşı savaşacaktır. Dizi Arrow ' un ikinci sitcom dizisi olarak yayınlanacak.

Dizinin karakterleri : Arrow , Flash , Süperman , Doctor Who ve süpriz isimler…

6. Deadline Gallipoli

Konu: 3 Gazetecinin 1.Dünya Savaşında Gelibolu yarım adasındaki hikayelerinin anlatıldıgı bir dizi.

7. The Bastard Executioner

Konu: Sons of Anarchy’nin yaratıcısı Kurt Sutter’ın yeni projesi The Bastard Executioner, 14. yüzyılda geçen bir savaşçı hikayesini anlatıyor. Kral 1. Edward zamanında yaşayan bir şövalye, savaşın getirdiği yıkım ve şiddet yüzünden, savaşçılığı bırakmış ve kılıcını bir daha eline almamaya yemin etmiştir. Ancak, şiddet peşini bırakmamaktadır ve tek çaresi kılıcını yeniden kuşanıp savaşmaktır.

8. Stitchers (8.0 ımdb)

Konu: Gizli bir devlet ajanı olan Kirsten (Ishta), yeni ölmüş insanların belleklerine girerek, onların hatıralarından aldığı bilgilerle çeşitli cinayetleri ve aydınlanmamış ilginç vakaları çözmektedir.

9. Jonathan Strange & Mr Norell (8.2 ımdb)

Konu: Büyünün İngiltere’den kaybolmasının üzerinden uzun süre geçmesiyle, iki adam tekrar getirmeye karar verirler. Böylece iki harika beyin arasında tehlikeli bir savaş başlar.

10. Battle Creek (7.9 ımdb)

Konu: Dünyaya çok farklı pencerelerden bakan Dedektif Milton Chamberlain ve Dedektif Russ Agnew; Michigan’ın kin, hile ve sahtekarlıkla örülü bölgesi Battle Creek’in sokaklarını suçtan arındırmaya çalışırlar.

11. Gangland Undercover (8.9 ımdb)

Konu: History kanalının gerçek bir hikayeden alınan yeni mini dizisi Salı günleri çıkmakta ve bir motorsiklet çetesinin hayatını anlatmakta. Dizinin ilk 3 bölümü yayınlandı.

12. Wayward Pines (8.5 ımdb)

Konu: Mükemmel bir Amerikan kasabası hayal edin. Güzel evler, biçimli çimler, sokaklarda oynayan çocuklar… Şimdi de bu kasabayı asla terk edemediğinizi düşünün. Dış dünyayla hiç bir iletişiminiz yok. Çıldırmak üzeresiniz. İşte, Wayward Pines’ta olmalısınız.

Gizli servis ajanı Ethan Burke, 2 kayıp meslektaşını aramaya bu kasabaya geliyor ancak birtakım olaylar sonucunda bu acayip kasabada tıkılı kalıyor. Kasabada ne telefonlar çalışıyor, ne kimse ona yardım ediyor. Sorularına bulduğu her yanıt, yeni sorulara yol açıyor. Dış dünyada ise Ethan da bir “kayıp” vakasına dönüşüyor.

13. Mr. Robor Hacker (9.5 ımdb)

Konu: Gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışırken geceleri kanunsuz bir hacker olan Elliot adındaki antisosyal genç bir programcıyı merkezine koyuyor.Bir gün, gizli bir hacker grubu liderinin kendine çeşitli çok uluslu şirketleri çökertmesinde yardım etmesi için iş teklifi aldığında yol ayrımına düşüyor. Çünkü bu adamın Elliot’u bu kadar çok istemesinin nedenlerden biri çalıştığı şirketteki konumu

14. Aquarius (7.5 ımbd)

Konu: 1960’lı yıllarda geçen dizi, ülke çapında ün yapmış seri katil Charles Manson’ın gerçekleştirdiği cinayetleri aydınlatmaya çalışan bir polisi merkeze alıyor. Katilin, kurbanın ve onların ailelerinin hayatlarının işleneceği yapımda; en son Californication’da izlediğimiz David Duchovny başrolü üstleniyor.

15. Unreal (7.7 ımdb)

Konu: Evlenme programında sahne arkasında yaşanan görüntüler ve kaos ortamı anlatılmaktadır.

16. The Whispers (8.0 ımdb)

Konu: The Whispers’ın konusunu; uzaylı bir ırkın, çocukların masumiyet ve görünüşlerinden yararlanarak bazı esrarengiz olayların döngüsel olarak anlatıldığı bir senaryoya sahip. Görünmeyen bu kuvvetlerin çocukları etki altına alması, ve bu etki altında çocukların yakınlarında bulunan kişilere gizemli olarak zarar gelmesi, bu duruma çocukların da farkında olmadan yardım etmeleri, kitlesel bir sorunu tetikleyecek ve bu düşmandan kurtulmak için gerekli olan savaş başlayacaktır. The Whispers’ın konusunu oluşturan fikir Ray Bradbury‘e ait.

Prison Break sevenler fox yetkilileri efsane dizi de abi kardeşi tekrar bir araya getirerek mini bir dizi olarak canlandırmayı düşünüyor. Şuan da proje aşamasında olan dizi hakkında detaylı bilgi ilerleyen zamanlar da yetkililer tarafından yapılacak..

 
Toplam blog
: 10
: 587
Kayıt tarihi
: 10.01.15
 
 

Elimin tuttuğu kadar yazıp çiziyorum. ..