Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ekim '13

 
Kategori
Futbol
 

Bu yüzden kahramanlar hep Fenerbahçelidir...!

Bu yüzden kahramanlar hep Fenerbahçelidir...!
 

Asıl sermayesi sevdasıdır bu takımın.


Bu ülkede Fenerbahçe’li olmak, eskiden zordu şimdi ise daha zor, hatta alaycı bakışlara maruz kalmana bile neden olabilir. Bi kere diğer ‘’büyük’’ olduğunu zanneden takımlar tarafından sürekli aşağı çekilirsin, alayı bir olur sana karşı. Hiçbir ‘’Anadolu’’ takımı Fenerbahçe’ye karşı oynadığı gibi oynamaz, diğer büyük olduğunu zanneden takımlarla. Bu ülkede futbolda 4 renk vardır; Kırmızı Beyaz milli takım, sarı lacivert Fenerbahçe. Diğer bütün renkler Gökkuşağı Spordur . BUKALEMİN Forması ile çıkarlar maçlarına.

Hele ki son dönemde işin içine siyaset de girmiştir. Devlet birilerine Toki’den stad yaparken, vergilerini görmezden gelirken söz konusu Fenerbahçe olduğu zaman işler değişir. Taraftarının sevgisi, asıl sermayesidir bu takımın, o yüzden manipile kazançları yazılmaz bizim sevda kitaplarımızda…! Takım değil aslında bir hayat felsefesidir Fenerbahçeli olmak. BU YÜZDEN HEP KAHRAMANLAR FENERBAHÇELİDİR BU TOPRAKLARDA...!

O kadar zordur ki Fenerbahçe’li olmak, yazdığın küçücük eleştiri yazısı  bile beklemekten yosun bağlar, formundan düşer yazın. İlla adam sayılman için tıfıl Polat edalarında birilerinin elini eteğini öpmen gerekir.

Kanarya Anka’nın kardeşidir. Kendi küllerinden doğmaya devam edecektir. Düştükçe her defasın da  kalkan Türk Milleti gibi.

 
Toplam blog
: 220
: 212
Kayıt tarihi
: 14.08.12
 
 

İşimiz gücümüz  finasalpara, ama sevemedik hiç bir daim kendi malımız gibi bedenini. Neyse bize b..