Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '15

 
Kategori
Futbol
 

Bucaspor Ateşle Oynuyor

Bucaspor Ateşle Oynuyor
 

 

Ligde kritik bir durumda bulunan Bucaspor, sahasında ağırladığı Albimo Alanyaspor’a 3-2 yenilerek tehlike bölgesinde kalmaya devam etti.

Bucaspor, maça iyi başlayamadı. Baskılı oynayan taraf konuk Alanyaspor’du. Özellikle Perovic, Bucaspor’un sol kanadını felç etti. Fakat deplasman takımı etkili bir pozisyona giremedi.

Golü bulan ise 16.dakikada Bucaspor oldu. Sarı- lacivertliler, golcüleri İskender Alın’ın güzel vuruşuyla 1-0 öne geçtiler.

Bu gol Bucaspor’u rahatlattı. Yine de ev sahibi takım ileride etkili olamadı. Orta alandaki Alanya üstünlüğü, sarı- lacivertli futbolcuların ileri top çıkarmalarını ve ileride çoğalmalarını engelliyordu.

Son dakikasında Alanyaspor’un mutlak bir gol kaçırdığı ilk yarı, Bucaspor’un 1-0 üstünlüğü ile kapandı.

Bucaspor, ikinci yarıya daha iyi başladı. Hatta devre başlar başlamaz Alanya defansının hatasından ciddi bir gol şansı yakaladı ancak yararlanmadı.

Fakat kısa süre sonra orta alan üstünlüğü yine Alanya’ya geçti. 56.dakikada direkte patlayan top sanki golün habercisiydi.

Nitekim 59.dakikada Gökhan’ın müdahale edemediği için rakibin önüne düşen ve Bucaspor defansının bir türlü uzaklaştıramadığı top, Alanyaspor’un beraberlik golü olarak Bucaspor ağlarına gitti. Bu golde genç kaleci Çağlar da topu dışarı tokatlayacağı yere uzak direk önüne göndererek tecrübesizce bir hata yaptı.

Perovic’in bu golünün hemen ardından İskender Alın, müsait pozisyonda topu dışarı gönderdi. Belki de bu, maçın kırılma anıydı.

Gerçekten de 67.dakikada, ikinci yarı Bucaspor’un çok açık verdiği sağ kanadından etkili gelen Alanyaspor, kaleci Çağlar’ın hatasıyla ikinci golü yedi.

Bucaspor, beraberliği yakalamak istediyse de bunu sağlayacak atakları geliştiremedi. 75.dakikada da yine Gökhan’ın hatası ile başlayan Alanyaspor atağında etkili oyuncu Ayite, takımının üçüncü golünü attı.

Bu golden sonra moral olarak iyice çöken Bucaspor, 80.dakikada İskender Alın’ın golüyle beraberlik için umutlandı. Ama uzatmalarla birlikte kalan 14 dakikayı iyi değerlendiremedi. Bucasporlu futbolcular hızlı oynamaya çalışırken aceleci oynadılar ve son dakika hariç ciddi bir tehlike yaratamadılar.

Alanyasporlu futbolcular ise, tecrübe ve kalite ile topu kalelerinden uzak tutmayı başardılar.

Sonuçta Bucaspor, önemli bir üç puan kaybetti. Oynadıkları futbol ise hiç umut vermedi. Defans ve kale tehlike sinyali veriyor. Özellikle Gökhan, iki golde de hatalıydı.

Orta saha ise hiç etkili olamadı. Zafer durunca, herkes duruyor. Zafer’in çok da gününde olmaması Bucaspor’u etkiledi.

Bucaspor, bu kaybettiği puanları mutlaka telafi etmeli. Ligin bitimine daha 13 hafta var ama İzmir olarak bu filmi daha önce çok defa izlediğimiz için korkuyoruz. Oynanan futbolu da görünce korkmakta bayağı haklıyız.

tolgaersari@hotmail.com

https://twitter.com/tolgaersari

https://www.facebook.com/tolgaersari

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..