Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Aralık '12

 
Kategori
Deneme
 

Bugün 21 aralık Cuma... Hangi başlığı giysem! Dürüstlük takkesi ?!!

Bu cuma sabahı her zaman olduğu gibi erkenciyim... Dün geç yatmama rağmen cuma sabahı güneşle kalkarım. Biyolojik saatimin cinsel uyarıları bu erken uyanmada röl oynarlar. Utanmayın bu basit gerçekten. İnsan dokuz ayda doğar, kadınların periyodik saatleri vardır; İnsanların yemek ve dışkılamak vakitleri vardır. Cinsellikte bu kadar doğal... Yaratılışımızda var hayvansal programlar ama başkasının yaratılışına ve hakkına karışacak kadar hayvan değildir İnsanoğlu.

Demek bu sabah yine azdıysam kıyamet daha kopmamış; şimdi kıyamet koparsa diye suçluluk hissedip cinsel eylemden vazgeçsem mantık tarafım "ne alaka şimdi sahtekar" diye dürter.

Adam kıyamet koptuğu  vakit ağır ishal olmuş  karın ağrısı ile sızlanırken, sevgililer sırısıklam sevişirken sende el arabasına binmiş gidersin. Gerçi kıyamet kopmıyacak neden mi? Çünkü biz, insan oğlu, lanetliyiz. Dindarlar zaten kabul ediyor bunu... Cennetten kovulmuşuz. Ateistlerde bunu kabul ediyor: " İnsanoğlunun kainatta bu kadar yalnız olmasına tek bir açıklama olabilir:  O da KARANTİNA altında olduğumuzdur."

Neden lanetlendik ve karantina altına alındık?!!      

Çok alçak bir yaratık mıyız ya da yalakalığımız bulaşıcı mı ?!! 

Adem ile hava  hikayesini kendimizi avutmak için mi yazdık?!!                                                          

Bigbang ile evrim teorisi ateistlerin tesellisi mi ?

Belki biz Yaradanın yanında onlarca çeşit Yaratık arasında yaşarken kovulmuş veya karantina altına alınmış olabilir miyiz?!!

Niye olmasın arkadaş hımm?!! Düşün onca insan eli yaratılmış şeytanlıkları.... Yaptığı yanlışı özbenliğine değil ama içindeki şeytana yükleyen adam dürüst müdür? İyilik ile kendini melek zanneden insan dürüst müdür?

Kıyamet kopacaksa; şu yeryüzü üzerinde ilk dizinin üstüne çökmüş ve kardeşinin elinden ölmek üzere olanın feryadıyla kopardı ama kopmamış. Tarihimizde onlarca kanlı sayfa yarattık ve kıyameti hep biz yaşattık. İlk kandan belli kıyameti yaşıyoruz ve yaşatıyoruz.

Kendi dünyasında bile savaşsıız ve entrikasız bir yüzyıl geçiremiyen insanoğlu nasıl olurda Evrensel alemde yaradan ile muhabbet eder ?!! Elinoğlu dur len sen kimsin demez mi ? Belki bizi kovduran şeytan değildir?!! Belki bir türlü kabüllenmiyoruz şeytanın aslında biz insanoğlu olduğunu: O kadar ret etmişiz ki BİLİNÇ altımıza kaçmış arada bir böyle cani olarak okulları tarıyarak veya camileri basarak veya  güçsüze tecavüz ederek ortaya çıkıyor. Bazıları bilinçüstünü bile ele geçirmiş kravatla savaş pazarlıyor.  

Kıyametin kopmadığı bu cuma sabahı ben kafa yoruyorum! Dünya efendileri dünyayı baştan yaratıyorlar. Fransız devriminden belli  zenginler yönetmek istiyor dünyayı. Önce krallar ayak oldular şimdi hükümetler veya partiler. Ha şu bayrak olayını sırf sporla tutup tüm dünya insanları devletlerini  büyük global şirketlere devretseler belki onlar, insanların bir nebiz olsun daha refahta, güvende ve huzurda yaşamalarını sağlarlar. Çocuklar sanatta ve sporda eşit imkanlara sahip olarak açlığın , yalanın ve kanın akmadığı bir dünya yaratabilirler!!!

Yaratmıyorlar ; Bir sene pirinç üretimi rekor yapıyor öbür sene fiyat tavan yapıyor . Kriz kriz diyie milyarlarca TEMİZ para kara PAra oluyor  Kimse samimi değil kim neye niyetli belli değil. Aslında durum açık...Tarih bunu hep tekrardan tekrardan yaşıyor. Hırsların ve hak hırsızlığın sonucu yine kanlar akıyor yine akıyor. Belki hak ediyoruz karantinayı veya gercekten lanetlenecek bir aptallığımız var. Hem birey olarak hem toplum olarak aynı hataları her yüzyıl yaşıyoruz.

Belki bu değişirse kıyamet kopmaz ama bizi görmeye gelenler olabilir ? Olamaz mı ?!! Bugün bugündür yarın ise kurgudur. O kadar para verip adralin yaşıyanlar kıyamet kadar muhteşem bir gösteriyi nasıl kaçırsınlar?!!

Açık olmakta yarar var... Sonuçta herşeyi bilindiği ve görüldüğü kainatta ben ne el arabasına binmemi saklayabilirim nede çedeneye aşık olduğumu. Şimdi elimde 3 erkek var... Boyları 1 metre oldular... İşe yaramazlar,,, sadece tohum verirler.... Bundan önce 3 kız vardı.... Onlar çay veya tütün olarak tüketiyorum. Bir sanatcı geçenlerde yakalanmış bir kiloya yakın mal ile. Sempatik bir adam kimseye zararı yok... Bu madde Türkçede keyif maddesi olarak biliniyor o sanatçıda keyifle program yapıyor. Şimdi Hollandadan yazan bir Ttürk olarak ben insanların keyiflerine karışmam. Herkesin keyfi kendine ama çocukların yanında dikkat gerekir. İster keş ol ister dindar çocuğun anlıyamıyacağı düşünce ve alemleri haberdar etme. ! kilo mala rağmen serbest kalmış.... Bir de hassas terazi varmış... Olacak tabi eş dost beleşe almasın parasını versin diye.... Altın gibi kızdır çedene.... İngilterede 1 gramı 20 pound Hollandada 10 eurodur. Türkiye ne kadar bilmiyorum ama zuladan beleşe gitmesin diye hassas terazi almış sempatik hoca. Neyse konu o değil...Konu özgürlük.... Dincilerin, eşcinsellerin ve toplumların hak istemekle kalmayıp kendilerini promo ettikleri zamanda ben keyif tercihlerimden kimseye bir hesap vermek zorunda değilim. Adelet Türkiyede  demek o kadar hassas oldu da esrar tercih edenleri yargılamıyor artık. Anlamadığım 4 yıldır Ergenekoncu savcı ve hakimler ne yapıyor ?

4 yılda 4 kıyamet geçmiş esrarcı dede hemen salıverilmiş ama onca adam 4 yıldır bekliyor ? 

O durumda siz olsanız içinizde kıyametler kopmaz mı ? 4 yıldır ne ile suçlandığınız ve hakkınızda kesin delil yok iken sizi 4 yıldır sevişmelerden, zevklerden, sevenlerden ve emeklerinizden mahrum edecekler ve siz sabır göstereceksiniz.

Biz boşyere kovulmadık ve karantina altına alınmadık...Adama hem itiraf et mağduru oyna, hem eziyet et HaKkı oyna . Bunu hepimiz yapıyoruz veya yaptık. İnsanın yapacağı ilk adım karantina altında gözetimde olduğumuza inanmaktır. Dürüst olmak ilk adımdır doğrular için.

O yüzden bazılarına kıyamet gibi gelecek bazı kişisel bilgiler umrumda değil. Hiçbirseyi saklamadan sadece çocukların yanında dikkat ederek yaşamak  vicdanımı rahatlatıyor. Eşcinsellere, dindarlara, ateistlere, benim gibi sıradan olanlara saygım ve sevgim vardır. Özgürlüğü yaşarken yaşayanlara saygı duyarım. 

Buraya kadar sıkılmadan okuduysanız bu cuma sabahı bir açık havasını hak ettiniz. Tarihin tekerrür ettiği bir dünyada ben özbenliğimi yazmışım fazla bir değişim yapmaz. Üretmek lazım. İnsan gibi üretip tüketmek için paylaşmak gerekir. Global bir hareket gerek ama millet kıyamete reytingli.

Bakın Milenyum reytingi ile ikiz kuleleri yaratanlar irak ve sonrasında Afganistana girdi. Maya ile milleti dolduranlar yine bir felaket tezgahlayıp Suriye ve İrana girmesinler ?!!!

Özbenlik siyasi,kişisel ve kurgusal düşünceler arasında dolanırken  Hayırlı günler dileyerek noktalıyorum.   

 
Toplam blog
: 82
: 437
Kayıt tarihi
: 11.08.09
 
 

İlgi alanlarım muzik. İlk kez Milliyet Blog'da yazı yazmayı deniyorum, daha doğrusu düşüncelerimi..