Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '07

 
Kategori
Futbol
 

Bugün belki de ligin kaderi belli olacak!

Bugün belki de ligin kaderi belli olacak!
 

Evet işte beklediğimiz gün geldi. 13 Mayıs ve bütün süper lig takımlarının aynı anda maça başlayacakları gün. Ve belki de şampiyonluk turu atılacak gün geldi işte.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş şampiyonluk yarışında ilerliyorlar. Eğer bugün Fenerbahçe Trabzonspor karşısında galibiyet alır, Galatasaray Sivasspor' a yenilir, Beşiktaş da Bursaspor' a yenilirse Fenerbahçe şampiyonluk turu atacak. Ama ne olacağı belli olmaz!

Beşiktaş' a baktığımızda yine o büyük maçlardan birine çıkacak. Ayrıca Bursaspor yenilirse küme düşme ihtimali artacak, Beşiktaş ve Bursaspor arasındaki gerilim daha da artacak. Bu yüzden Beşiktaş' ın işi oldukça zor. Bursaspor' un yenme ihtimali özellikle maç Bursa Atatürk Stad' ında olacağı için çok daha fazla. Beşiktaş yenmek istiyor bütün bunlara rağmen. Çünkü şampiyon olmak istiyor bu kadar aradan sonra.

Galatasaray pek ihtimali olmasa da yine de şampiyon olmak istiyor geçen seneki gibi. Sivasspor'u yenmek ve Fenerbahçe' nin puanına daha da yaklaşmak istiyor. Fakat Sivasspor yine daha şanslı. Çünkü maç Sivas 4 Eylül Stad' ında yapılacak. Galatasaray "Yıl 2007, hedef 17" diye attığı slogana uyarak taraftarlarını ve kendilerini mutlu etmek istiyor. Şampiyonluktan alacağı paralarla da, Diarra ve Juninho gibi yıldız oyuncular almak istiyor.

Fenerbahçe de 100. yılında şampiyonluk istiyor doğal olarak. Fakat bugün İzmir'de Trabzonspor ile yapacağı mücadele çok zorlu olacak. Trabzonspor'lu yönetim ve oyuncular Fenerbahçe için "Şampiyonluk turu attırmayız" diyorlar ve biraz da olsa Galatasaray ve Beşiktaş' ın içini rahatlatıyor. Trabzonspor bu maçı alacağına çok emin bir şekilde sahaya çıkıyor.

Geçen sene Galatasaray çok sürpriz bir şekilde şampiyon olmuştu son haftada. Bu biz taraftarları çok sevindirmişti. İnşallah bu senede öyle olur.

Bu akşam mücadele edecek tüm Turkcell Süper Lig takımlarına başarılar...

 
Toplam blog
: 313
: 1350
Kayıt tarihi
: 21.03.07
 
 

1996'nın ilkbaharının dünyaya getirdiği birçok çocuktan biriyim. Milliyet Blog'da yazmaya yaşım h..