Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Bugün hepimiz öldük.

Bugün hepimiz öldük.
 

Sen adam mısın sen bu kadar alçak mısın? Ellerin tetikte değerli bir insana attığın mermiler ekmeğini yediğin topraklara atılmış mermilerdir. Bu topraklara biz barış ekmek istiyoruz.Tüm dertlerimize bize engel olmak isteyenlere rağmen biz el ele yürümek istiyoruz.

Ermeni olsun Kürt olsun Türk olsun biz artık barış istiyoruz. İnsanların sokaklarda vurulduğu bir şehir olmasın artık İstanbul. her yazı yazana atılan kurşun ile bizlerde ölüyoruz.

Tüm dünyaya verdiğimiz barış mesajlarını sen nasıl olurda yakarsın alçak.Sen nasıl olurda milyonların kaderiyle oynarsın.

Karşımızdakine saygıyı ne zaman öğreneceğiz. Bir değersizin tabancasından çıkan mermilerle kaç yurttaşımızı kaybedeceğiz.

Biz barış istedikçe neden? Biz gülmek istedikçe neden? Nedir bu toprakların çektikleri. Türkiye Cumhuriyetimizin sırtına binmek isteyen bu aşağılıklardan çektiğimiz ne.

Kalemiyle savaşan bu insanlardan istediğiniz ne.Biz Uğur Mumcuyuz,biz Abdi İpekçiyiz,Biz Dinkiz Hrıstiyanı da bağrımıza basarız Ermeniyi de kucaklarız. Bizim arkamızdan oyun oynayan tüm güçlere ellerinde ipler ile bu toprağın insanları ile oynayanlara en güzel cevabı yine bizim insanımız verecektir.

Verelim şu dış güçlere cevabı,olalım birlik el ele gidelim Dink’in cenazesine.Türk bayrağı ile uğurlayalım.Ne bir Ermeniye düşmandık ne de olacağız.Bu toprakların insanı burada nasıl yaşaması gerektiğini herkesten iyi bilir.

Bu kahpe cinayetin ucunda olanları da tahmin ediyoruz.Meclislerinizde bizleri kırdırmaya çalışmayı başaramayacaksınız.Dünyanın en güzel ülkesinde dünyanın en güzel yürekli insanları yaşamaya devam edecek.Bu topraklarda Türklerin de Ermenilerin de Kürtlerinde altın kalbi yüzyıllardır atıyor ve atmaya devam edecek…

 
Toplam blog
: 180
: 4193
Kayıt tarihi
: 13.11.06
 
 

Kariyerini Uzakdoğu sahne ve televizyonlarında geliştiren  sunucu, şovmen, yazar, oyuncu Uğur Rıf..