Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '14

 
Kategori
Yoga / Meditasyon
 

Bugün Yeni Ay, hayatını şekillendirme zamanı

Bugün Yeni Ay, hayatını şekillendirme zamanı
 

Dileklerimiz bütüne ve hayrımıza olacak şekilde gerçekleşsin


Yeni ay, yeni başlangıçlar zamanıdır. Yeni ay, hayatımızda olmasını istediklerimizi, hayatımıza sokmak isteklerimizi sıralayacağımız ve niyetlerimizi oluşturacağımız zamandır.

Niyet çalışması yapacaksanız bugün şekerden uzak durun ve az yemek yiyin.

İstek ve niyetlerinizi sonuçlarını düşünerek karar vermeli ve detaylandırmalıyız. Hayatında neyi istediğini çok iyi bil adını doğru koymak gerekiyor.

Bugün yapabileceğiniz bir çalışma önereceğim:

Çalışmaya başlamadan önce iki bardak soğuk su için. Sakin, sessiz, elektronik eşyaların olmadığı bir yere oturun. Niyetiniz maddiyatla ilgiliyse kuzey tarafa, maneviyatla ilgiliyse güney tarafa dönün. Beyaz ve kırmızı mum yakın. Gözlerinizi kapatın ve her neyin olmasını istiyorsanız onun gerçekleşmiş olduğu anı düşünün. O anı yaşamaya gayret edin, o andaki sevincinizi, duygularınızı hissedin. Bu konuyla ilgili konuşmaları duyun. Gerçekleşen olayı başkalarına anlattığınızı gözünüzde canlandırın ve kelimeleri içinizden geçirin. Hazır olduğunuzda gözlerinizi açın.

Daha sonra aşağıdaki çalışmayla devam edelim:

“Bütünün hayrına olacak şekilde”  diye başlayarak niyetlerimizi yazalım. (….. nın ….. amacıyla yaşam alanıma girmesini istiyorum.)   Maddi bir niyetse istediğimiz şeyin fotoğrafını da koyabiliriz. Başımızın ön tarafından bir saç teli alalım ve hepsini birlikte çok kullandığımız bir eşyamızla birlikte taşıyalım

Yeni ay mucizeler ve sevgiyle gelsin, dileklerimiz bütüne ve hayrımıza olacak şekilde gerçekleşsin

 

Esra  Spiritüel Yaşam Koçu & Nefes Koçu & Reiki Grand Master/Teacher & Akaşa & Kişisel Gelişim Danışmanı & Şifa Terapisti & Telkin Terapisti & Sembol İletişim Uzmanı & İnsan Kaynakları Uzmanı
HAYAT REHBERLERİ / ESSU

www.hayatrehberleri.com

hayatrehberleri@gmail.com

İşiniz su gibi rast gitsin, yolunuz su gibi aksın, hayatınız su gibi ferah olsun, ışığınız bol olsun

 

 
Toplam blog
: 78
: 839
Kayıt tarihi
: 19.03.13
 
 

Spiritüel Yaşam Koçu & Nefes Koçu & Reiki Grand Master/Teacher & Akaşa & Kişisel Gelişim Danışman..