Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bugün

Bugün
 

Bugün oturup düşüneceğim, yazılanları çizilenleri, konuşulanları değil...İçimin renklerini düşüneceğim. Renkleri içimde dolaşıp geleceğim. Neler var neler yok bir bakacağım bugün. Olmayanları arayacak, eksikleri tamamlayacak bir günüm daha olması için Tanrıya yakaracağım bugün. Tüm dış seslere kulak tıkayıp kendimle başbaşa dolaşacağım bugün.

Ağlayacağım nedenini bilmeden içimin serinleyişine mutlu olacağım. Tüm dış kapıları kapayacak sadece kendimle sohbet edeceğim bugün. İçimde ki yaraları deşip zehiri akıtacağım, şelalelerde yıkanıp arınacağım, acılarımın küllerinde ateş kalmılmı bakacağım, sevinçlerim hala canlımı kontrol edeceğim. Önem listemi gözden geçirip belki yeni bir sıralama yapacağım. Sevgi kitapçığım incelmişse üzülüp, kalınlaşmışsa mutlu olacağım.

Bugün sadece ilk heyecanlarım kadar kıpırtılı yürek atışlarıma kulak asacağım, sevdamın ilk heyecanlarını canlandırıp sarılacağım, çocuk olduğum, anne olduğum, sevgili olduğum, eş olduğum, hepsi ya da hiçbiri olduğum anları sınıflandıracağım. Belki eksikleri tamamlayıp, fazlalıkları atacağım. Bugün sadece kendime mesaj verip, pillerimi yeniden dolduracağım. Unuttuğumu sandığım yaşam kaynağıma bir bakacağım yeniden çıplak gözle. Karmaşa gibi gözüken yaşamın basit yalın kaynağını bulacağım.

Dilim dillenmemekten pas tutana, gözlerim yaşarmaktan kızarana, kadar kendimle yolculuk edeceğim. Kendim söyleyip kendim dinleyeceğim. İnsanlara ve yaşama dair bir sürü laf kalabalığından kurtulana kadar, söylencek sadece tek bir söz kalana kadar iç vadilerde, dağlarda, ovalarda dolanacağım.

Bugün susacağım. İçim beni dışa fırlatana kadar bekleyeceğim. Beni bilmeleri için beni bilmeye çalışacağım.

Hemen bugün yapacağım... İçsesime kulak asacağım...

 
Toplam blog
: 9
: 333
Kayıt tarihi
: 12.05.08
 
 

İstanbul Üniversitesi Hukuk fakültesini 1987 yılında bitirdim. Stajımı 1990 yılında tamamlayıp avuka..