Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '15

 
Kategori
Güncel
 

Bugünde 4 polis hain tuzakla öldürüldü!

Bugünde 4 polis hain tuzakla öldürüldü!
 

Ülkeyi yöneten sorumsuz kişinin, ülkenin başına açtığı bela her geçen gün büyüyor.

Öncelikle artan terör olaylarını buradan kınıyorum. Ülkeyi açılım adı altında felakete adım adım götürenler, bu gün sorumluluk kabul etmiyorlar.

58 günde 30 polis öldürüldü!

Açılım sürecinde karakollarından, şubelerinden çıkartılmayan polisler, şehir merkezlerine depolanan silahları da görmezden geldiler. Ne zaman açılım bitti, polisler hazırlıksız yakalanıp, bir bir kurulan tuzaklara düştüler.

Kışlasından çıkartılmayan askerler de aynı!

Kışladaki bayrağın indirilmesine bile ses çıkarmayan asker, yollara binlerce metre kablo döşenerek hazırlanan tuzakları ve kendine yapılan saldırıları karşılayamaz duruma geldi.

Her şehit haberinden sonra, TSK’dan şu kadar terörist etkisiz hale getirildi türünden açıklama yapılıyor. Görüntü sıfır…

Yollara bu tuzaklar kurulurken, güvenlik güçlerimiz ne yapıyordu?

Çoğu ağır silah olmak üzere binlerce silah şehir merkezine depolanırken, terör örgütü üyeleri yol kesip kimlik kontrolü yaparken, asayiş birimleri kurarken, bu ülkenin istihbarat örgütleri ne yapıyordu?

Son günde yaptığımız tek eylem var, o da şehitlerin arkasından ağlamak ve “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganı atmak.

Ülkeyi yönetenler(!)artan terör eylemleriyle ilgili yeni bir söylem geliştirip, çocukları şehit olan ailelere cennetten tapu(!) dağıtıyorlar. “Ne mutlu çocuğu şehit olana” gibi söylemlerle, halkın dini duygularını sonuna kadar sömürmeye çalışıyorlar.

Bu gün itibarı ile Mardin’de dört polis daha hain tuzağın kurbanı oldular. Polislerin geçtiği yola döşenen mayının patlaması sonucunda;Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde bu sabahki PKK saldırısında şehit olan 4 polis arasında Dargeçit İlçe Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy'un da bulunduğu ortaya çıktı.

Dargeçit'in girişindeki Bahçeci Mahallesi'nde bulunan ve inşaatı süren Mardin Artuklu Üniversitesi Dargeçit Meslek Yüksek Okulu'nda çıkan yangına müdahale eden itfaiyenin rahat çalışması ve çevre güvenliği sağlamak için giden polislerin bulunduğu zırhlı aracının geçişi sırasında, teröristlerin yola önceden döşedikleri patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirdi.

Patlamayla birlikte havaya fırlayan zırhlı araçta bulunan Dargeçit İlçe Emniyet Amiri evli ve 2 çocuk babası 45 yaşındaki İbrahim Halil Aksoy, polis memurları 29 yaşındaki Akif Hatunoğlu, 31 yaşındaki Mehmet Hüseyin Balta ve 22 yaşındaki Ahmet Akalın şehit oldu.

Şanlıurfalı olan Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy'un evli ve 2 çocuk babası, Osmaniyeli olan polis Akif Hatunoğlu'nun evli ve 1 çocuk babası, Diyarbakırlı olan Mehmet Hüseyin Balta'nın evli ve 2 çocuk babası ve Konyalı olan Ahmet Akalın'ın da bekar ve bir yıllık polis olduğu basına yansıdı.

Şehit polislerimize tanrıdan rahmet, ailelerine başsağlığı ve metanet diliyorum.

Bir de kurumundaki polisler bir bir öldürülürken bile sesini çıkarmayıp, paralel(!)yapı ile mücadele eden Emniyet Genel Müdürünü de kutluyorum(!)

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..