Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '15

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Bulunmaz hint kumaşını bulmuş zaar!

Bulunmaz hint kumaşını bulmuş zaar!
 

Keşke Durum Böyle Sevimli Olsa ...


Zaman geçse de değişmeyen şeyler var. Mesela yakışıklı sevgilisi olan bazı hemcinslerim günlük hayatlarında  hala  Sezen Aksu'nun "Seni Yerler" şarkısına klip çekme çabasında ...

Şarkıyı az çok bilirsiniz, mahalleye gelen delikanlının, mahalle genç kızlarını nasıl kendine hayran bıraktığı anlatılır. Çekilen kliple bu zaten perçinleşmişti zihinlerimizde. Ancak bazı bazıları bazılarımız zannediyorlar ki yanlarındaki sevgilileri bulunmaz hint kumaşı. Her güzel genç kız (güzellik çıtası nasılsa artık kendi biliyor orasını tabi) potansiyel düşman!


Yok Artık Arkadaş!

 Geçen gün çok sevdiğim bir kız arkadaşımla birlikte dolmuşa bindik. 8 kişilik, önde iki koltuk, arkadaki 3'lüler karşılıklı. Biz bindiğimizde karşı 3'lü zaten doluydu. İki kız bir de oğlan çocuğu vardı. Biz de durakta dört genç kız binmiş bulunduk. Hay binmez olaydık. Abartısız durum şöyle gelişti;

Biz binerken birbirini tanımıyormuş gibi yan yana oturan çiftimizden hemcinsim olanı dakika geçmeden dördümüzü de ayrı ayrı bir süzdü.Yetmedi sevgilisicağıza yöneltti o sevgi dolu bakışlarını.

2 dk. sonra elini tuttu çocuğun anladık ki sevgilisi.Yetmiyor ya diğer eli de boş durmasın kolunu tutuyor aynı zaman da. Nasıl bir dürtüyse artık anlam veremedik.

Sonra kulağına bir şeyler fısıldıyor falan. Biz durumu anladık da kız tatmin olamadı bir türlü. Neyse asıl komedi arkadaşımla benim pozisyonumuz oldu, en çok da benim. Ben pencere kenarındaydım. Boynum koptu artık dışarıyı izlemekten, sıkıyorsa kafanı çevir rüzgarları estirdi resmen!

Artık bir 10 dk sonra adapte oldu da çok şükür uzun saçlarıyla yüzünü örtecek şekilde, elini de tutar vaziyette yattı çocuğun kucağına. Meğer saçlarının arasından da bize bakıyormuş öyle söyledi arkadaşım.


Görmemişin Sevgilisi Olmuş demezler mi adama ?

Demezler mi? Tabi derler, daha neler neler de derler de burada söylenmez şimdi.

Lola'ca yorumum çok çok katı olsa da durumu şöyle özetlemek isterim:

Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir. Böyle kendine güvensiz hareketleriyle genç bir kız en çok da kendisini zarara uğratır. Bu ne kıskançlık, ne sahiplenme duygusu ne de bunun gibi şeylere örnek olabilir. Bu ancak kendine aşırı güvensizlik, saplantı ya da kompleksli olmakla alakalı olabilir.

Facebook şifresi isteyen "odungillerden" farkınız olsun eyy hemcinslerim !


Diğer türlü manzara pek hoş olmuyor. Ezik, çaresiz ve küçük görünüyorsunuz.

İlişkiniz sergi değil ve bizler de gösteriye gelmiş seyirciler değiliz. Böyle bir durumun türevleri elbette ki çok. Bu yakın zamanda yaşadıklarımdan biri idi sadece.

Gerçek Sevgi Gösterişe İhtiyaç Duymaz !

Her Şey Dozunda Güzel, Başka Türlüsü Çok Sevimsiz ...

Böyle durumlarla artık karşılaşmamak umuduyla,

Sevgilerimle,

MatmazelLola

 
Toplam blog
: 12
: 362
Kayıt tarihi
: 27.11.14
 
 

MatmazelLola; hayata dair küçük şeyler üzerine kişisel blog sayfasıdır.   Şahsi gözlemler..