Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mayıs '10

 
Kategori
Güncel
 

Bunun adı ''terör''dür!

Bunun adı ''terör''dür!
 

Her sabah olduğu gibi, bu sabah da uyandığımda, haberler bölümlerine bakıp, dünya da" Ne olmuş, ne olmamış" diye bakınmak istemiştim. Karşılaştığım manşet dehşet verici ve açıkçası korkutucu idi. " Israil Gemilere Saldırdı!".
Itiraf etmeliyim ki, son yıllarda pek birşey beni şok etmemiştir, adeta alışmıştık negatif haberlere. Bu sefer ama farkli idi, çünkü Türk bayrağı altında giden bir filoya, Israil askerleri, elini kolunu sallaya sallaya girmiş ve adeta bir katliam gerçekleştirmişlerdir.

Evet! Adını ne koyar iseniz koyun, bu bir katliamdır! Nitekim, PKK buna benzer bir operasyon yapmış olsa idi, adına ne verilecekse, Israil içinde aynı ad geçerli olması gerekliğinden hiç şüpheniz olmasın.

Bunun adı TERÖR'dür, başka adı olamaz!...

Anlayamadığm sadece şu kısım, Israil nasıl olduda böyle bir saçma operasyona damgasını vurabildi?! Hiç şüphesiz tüm dünya kendilerini eleştireceğini, karşı çıkacaklarını biliyorlardı. Mossad dünyanın en iyi istihbarat kurulumlarından biridir, belkide başı çekendir diyebiliriz. Şimdi Israil kalkmış " Gemide silah olabilirdi" gerekçesini öne sürmektedir. Tabi ki böyle diyecek, nitekim Amerika Birleşik Devletleride bir zamanlar " Saddam'ın gizli silah depoları var" diyerek, yalan bir gerekçe ile işgal etmiştir edeceğini. Aynı taktik, ayni düşünce, aynı yalanlar!

Hiç şüphesiz bu bir Savaş gerekçesidir! Türkiye bu konuda çok sert ve verilen Şehitlerin kanını sormada kesinlikle ciddi ve geriye adım atmayacak şekilde bir tutum sergilemelidir. Ayrıca AB, bu konuda Türkiye'ye arka çıkıp, kesinlikle Israil'e tavrını koymalıdır. Zaten Türk bayrağı altında yolculuğa çıkmış bir gemiye, başka bir ülkenin askerleri girip, birkaç vatandaşını öldürüyor ise, bu apaçık Savaş ilanıdır! Diyorum ya, bunun aynısını Türkiye yapmış olsa idi...

Misal düşünün, Israil yardım düzenleyecek, ve Türk askeri gemileri işgal edecek! Sizce ne olurdu?
Evet, aynen düşündüğünüzden olurdu.., Israil zıplardı, AB zıplardı, ABD zıplardı, Dünya zıplardı.
Suçlu, şüphesiz Türkiye olurdu..., vargelelim ki, saldırıyı yapan Türkiye değil, Israil'`dir ve sadece Türkiye vatandaşı değil, birçok ülkeden insan vardı bu filolarda.
...
Ama bu sefer Israil sabrı taşırdı, bu işin sonu Israil'in aleyhine olacaktır. Eğer aleyhine olmaz ise, o zaman bundan sonrada adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya her ülkeyi işgal eder, dilediklerini yapabilme haklarını kazanırlar. Ayrıca bu iş iki kuru teşekkür ilede bitmemesi gerekir!
Şahsi görüşüm sorulursa ( ki ben sadece kendi görüşümü belirtebilirim zaten), bence Türkiye bu konuda açık ve net şekilde, " Ya adamlarımızı serbest bırakırsın, yahut ordumuzla kapınızdayız" mesajını vermesi gerekir.
Savaşı başlatan Türkiye değil, Israil'in ta kendisidir! Savaş dediğimi yabana atmayın, adını neyle süslerseniz süsleyin, bunun adı SAVAŞTIR! Bunu söyleyen ben değilim, nitekim " Teröre karşı Savaş" sloganlarını atanlardır. Buyursunlar, Israil Terör uygulamakta, " Demokrasi ve Barış" diye orta doğuya saldırı uygulayan kişiler, Israil'e de aynısını uygulasınlar. Dedik ya, adını ne ile süslerseniz süsleyin, hiç şüphesiz bunun adı TERÖR'dür!


Mustafa Çelebi

 
Toplam blog
: 103
: 2332
Kayıt tarihi
: 31.10.09
 
 

1974 Almanya- Krefeld doğumluyum. Aslen Malatyalıyım. Lise mezunuyum ve Web tasarımı ile uğraşıyo..