Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23.11.1977 doğumluyum, nüfus kağıdımdan belli olur memur çocuğuyum. Aslen Erzurumluyum. Evliyim iki çocuk babasıyım. Fenerbahçe taraftarıyım. Sevdiklerim için yaşıyor olmak bana yetiyor.. Burada okuyup siz de duyarlı olursunuz diye söylemek istiyorum; "sen benim kim olduğumu biliyor musun" diyenlerden nefret ediyorum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Lazlar Kürt'ün deniz görmüşüdür diyorlar. Benziyor muyuz?

Bravo, katılıyorum. Benzerlik konusunu siz bilirsiniz ama ayrı noktalardaki vurgular gerçeğin ta kendisi söylenemeyenler bunlar.

05 Kasım 2012 16:22
Aykut Kocaman, Fenerbahçe’de niçin başarılıdır?

Saygıdeğer hemşehrim, Aykut Kocaman Fenerbahçe de başarısızdır. Alex i bırakalım kupaları da bırakalım bu yıl kadrodan gönderilen genç futbolcularımıza bakarsak ortaya çıkacaktır. Bugün Atletico Madrid ligde Barcelona ile aynı puanla ve lig ikincisi aynı zamanda UEFA liginde grup birincisidir. Ama iki ayrı takımla oynamaktadır. Dinlenenler La ligada eserken diğer dinlenenler UEFA liginde esmaktedir. Bizde ise forma kavuşmamış yeni transferler ile her maç oynamaktan sıkılan ve garanti forma şansı olan yerliler ile başarı beklentisi var. Aykut sadece Alexi değil Fenerbahçenin geleceğini de göndermiştir Gökayla Ertuğrulla ve diğerleriyle. Saygılarımla

01 Kasım 2012 12:08
Futbolun tezenesiydi o...

Alex dahada büyüdü ve kocaman&aziz ikilisi için bu sonun başlangıcı olacak

01 Ekim 2012 23:50
 
Toplam blog
: 59
: 459
Kayıt tarihi
: 21.01.09