Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Burak Deniz Sürprizi Bizim Hikaye Dizisi Seyircisine Panik Yaşatıyor!

Burak Deniz Sürprizi Bizim Hikaye Dizisi Seyircisine  Panik Yaşatıyor!
 

Bizim Hikaye dizisi izleyenleri arasında bir anda panik başladı.

Yetenekli oyuncu Burak Deniz’e gelen Bollywood teklifi ortalığı toz dumana çevirdi. Bir de üstüne üstlük Bizim Hikaye örüntüsü içerisinde mahalleyi terk eden Barış’ı düşününce izleyenlerin panik yapması çok normal.

Önce alına bilgiyi paylaşayım!

Burak Deniz Hindistan’ın film sektörünün kalbi Bollywood için çekilecek internet dizisi teklifini onaylamış. Birlikte rol alacağı oyuncu da belliymiş. Erotik filmlerin ünlü yıldızı Sunny Leone ile oynayacağı internet dizisi Güney Afrika’nın başkenti Cape Town’da çekilecek. Burak Deniz’in Kaşesi( bölüm ücreti) oldukça artmış. Yeni yapılacak dizi oyuncuya 2 milyon lira getiri sağlayacakmış.

Şimdi mışlar-mişler bir yana dursun!

Bizim Hikaye dizisi ile yapılan anlaşma sezon anlaşmasıdır. Önce burada bir nefes alalım. Oyuncu geçerli bir sebep göstermeden diziden ayrılırsa bunun karşılığında tazminat ödemek zorunda kalır. Ayrıca devam etmekte olan bir diziyi bırakıp da başka bir diziye geçen oyuncuya hangi yapım şirketi güvenebilir? Bu yüzden benim zannımca bu dizi yaz aylarında ya da önümüzdeki sonbahar aylarında çekilecektir.

Burak Deniz’in “arkadaşlar kusura bakmayın, benden bu kadar ben öbür diziye geçiyorum” gibi saçma bir hareket yapacağını sanmıyorum. Bu oyuncunun sektör içerisinde oluşturduğu olumlu imajını tuzla buz eder. Buna da zaten Burak Deniz’in kendisi karşı gelir.

Henüz ne hikaye, ne diğer oyuncuların bilgisine ulaşamadığımıza göre bu ileri tarihler için planlanmış bir internet dizisi olmalı.

 Yani birazcık yüreğinize su serpmek için yazmak zorunda kaldım!

Benim mantığım başka türlü bu olayı çözemiyor. Hiçbir oyuncu devam eden dizisini bırakıp diğer diziye geçmeyi göze alamaz çünkü sektör affetse bunu hayranlar affetmez!

Hayatta af edilemeyeceğiniz şeyler yapmamanız dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..