Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mart '16

 
Kategori
Sinema
 

Burak Kaya "Dönüşüm muhteşem olacak"

Burak Kaya "Dönüşüm muhteşem olacak"
 

Daha önce Kaçış 1950 isimli sinema filmindeki başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Türk sinemasının genç oyuncularından Burak Kaya çok yakında çekimlerine başlanacak olan “DÖNÜŞ” isimli sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.
 
Haziran ayında çekimlerine başlanacak olan film için İhsan Taş ile el sıkışan Burak Kaya yine çok farklı bir karakterle karşımızda olacak. 
 
Oyunculuğu severek yaptığını söyleyen genç oyuncu “Kaçış 1950” filmiyle ilk başrolümü oynadım. Oyunculuk kariyerim için, küçük rollerde oynayıp yüzümü eskitmek istemiyorum. Biraz geç olsun ama düzgün projeler olsun istiyorum, onun için gelen teklifleri ince eleyip sık dokuyorum. İhsan Bey ile iki yıldır bu projenin üzerinde çalışıyoruz. Çekimler bittiğinde herkes bambaşka bir Burak Kaya görecek” diye konuştu.
 
İhsan Taş'ın yakından ilgilendiği ve her konuda destek olduğu başarılı oyuncu hocasının güvenini boşa çıkarmamış ve ilk filmde görevini başarıyla tamamlamıştı. “DÖNÜŞ” isimli sinema filminde de yine birlikte çalışacak olan ikili “Birlikte çok güzel projelere imza atacağız” diyerek sözlerini noktaladılar.
 
Toplam blog
: 91
: 190
Kayıt tarihi
: 04.01.15
 
 

1980 yılında dünya'ya geldi. 1997'nin sonlarında istanbula yerleşti.    2002 yılında sanat camiasın..