Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '13

 
Kategori
Müzik
 

Burak Kut, "Sevginin Her Hali" albümü hakkında

Burak Kut, "Sevginin Her Hali" albümü hakkında
 

Burak Kut Sevginin Her Hali Albümü Foto


Pop müzik dediğimiz zaman akla ilk gelen isimlerden birisi de Burak Kut'tur. Yaptığı şarkılar ile piyasaya daima yeni bir soluk kazandırmayı başaran ve hayranlarına yeni müzikler hitap eden ünlü ismin belli bir süredir müzik piyasasından çekildiğini biliyorduk. Ancak 1 ay kadar önce ünlü ismin yeni bir albüm üzerinde çalıştığını öğrendik.

Burak Kut yeni albümü ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aldığımız haberlere göre daha EP formatında 4 şarkılık bir albüm olacağı tahmin ediliyor. Albümde yer alan şarkıların üçünde ise Burak Kut söz ve müziğe imzasını atmış durumda. Slow parçaların gerçekten beğenileceğine inanan yapımcı şirket, çıkış parçasının da dinleyicilerin beğenisine kısa bir süre içerisinde sunulacağını açıkladı. Albüm içerisinde yer alan şarkılar aynen aşağıdaki gibidir;


Ver Allah
Hani
Be Deli
Kalbim Boş


şeklinde sıralanmaktadır. Şarkıların hangisinin slow ve hangisinin hareketli olduğu konusunda henüz net bir açıklama yapılmadı. Burak Kut 2013 çıkış şarkısı olarak "Ver Allah" isimli şarkı seçilmiş. Yapılan ilk açıklamalara göre bu şarkının müzikseverler tarafından çok sevileceği bekleniyor.

Burak Kut – Sevginin Her Hali Albüm Çıkış Tarihi

     Sanatçının merakla beklenen yeni albümünün çıkış tarihi de yapımcı firma tarafından resmen açıklandı. Albümün çıkış tarihi 9 Ekim 2013 olarak belirlendi ve bu tarih itibari ile tüm müzik marketlerden albümü satın alabileceksiniz.

 
Toplam blog
: 20
: 2584
Kayıt tarihi
: 03.10.13
 
 

Üniversite mezunu ve programcı. Müzik dinlemeyi ve koleksiyon yapmayı seviyorum. Sık sık yüzüyoru..