Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Eylül '14

 
Kategori
Futbol
 

Burak son dakikada takımına hayat verdi

Burak son dakikada takımına hayat verdi
 

Galatasaray son anda


SON DAKİKADA GÜLDÜK

Galatsaray Şampiyonlara Ligi D grubunda kendi evinde oynadığı ilk maçta beraberlilği son dakikada golcüsü Burak YILMAZ'ın golü ile kurtardı. Maça büyük bir coşkuyla başlayan temsilcimiz ilerleyen dakikalarda yaş ortalaması 22 olan Belçika ekibine karşı pek etkili olamadı ve ilk yarı golsüz beraberlik ile sonuçlandı.

İkinci yarıyada oyuncu değişikliği yapmadan başlayan Galatasaray en iyi olduğu dakikalarda Anderlecht'in genç oyuncusu PRAET'in 52. dakikada attığı gol ile yenik duruma düştü. İkinci yarıda İtalyan teknik adam Prandelli, PANDEV-BRUMA, SELÇUK-UMUT, TELLES-TARIK değişiklikleri ile sonuca gitmeye çalıştı ancak Galatasaray'ı ipten alan gol uzatma dakikalarında geldi ve adeta sonraki maçlar için Galatasaray'a nefes verdi.

GALATASARAY;

Prandelli ilk on bir de yeni transferler PANDEV ve DZEMAİLİ'ye şans verdi. Ancak bu ikilinin oyunda kaldığı süre boyunca takıma ne kadar katkı sağladığı tartışılır. Dzemaili çok top kaybetti ve paslarıda çok etkisizdi. Pandev ise hücum çok pasif kaldı ve Bruma değişikliği ile oyundan alındı. Hücumda eleştirilen bir diğer isim ise beraberlik golünü atan Burak YILMAZ'dı. Oynanan oyundan memnun olmayan taraftar Selçuk İnan'a da tepki gösterdi ve oyundan çıkarken ıslıklandı. Sahanın en etkisiz isimlerinden biri de Veysel'di.

Galatatasaray takımında ayakta kalan ve mücedeleyi sürdüren oyunculardan biri olan CHEDJOU son dakikada yaptığı müthiş asist ile göz doldurdu. Kaleci Muslera yine günün başaralı isimleri arasındaydı.

 ANDERLECHT;

Anderlecht takımında ilk göze çarpan şey bu kadar genç oyuncu olması ve birçok ismin ilk defa Şampiyonlar Ligi heycanı yaşamasına rağmen kendilerinden emin uyumlu ve tecrübeli gibi oynamalarıdı. Tabi bunda Galatasaray'ın pasif futbolunun da etkisi var. Belçika ekibi 22 yaş ortalaması ile dikkat çekti. olü atan Praet'de takımın genç yeteneklerinden birisi.

Anderlecht takımı oynadığı futbol ve genç kadrosu ile kolay lokma olmadığını gösterdi.

GALATASARAY'IN DİĞER MAÇI

Galatasaray D grubu ikinci maçını İngiliz devi Arsenal ile 1 Ekim 2014'te deplasmanda oynayacak. Umarım Avrupa Fatihi kendine gelir ve bize yaşattığı o büyük zaferlerden birini daha bize yaşatır.

 

,


 

 
Toplam blog
: 14
: 1289
Kayıt tarihi
: 29.11.11
 
 

1987 yılında İskenderun'da doğdum. Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Yazmanın insanı rahatlatan e..