Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '08

 
Kategori
Futbol
 

Burak Yılmaz, "Fenerbahçe çok büyük bir camia. Bu açıkça görülüyor" dedi.

Burak Yılmaz, "Fenerbahçe çok büyük bir camia. Bu açıkça görülüyor" dedi.
 

Bütün camiaya ve şerefli taraftarımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah.


Bütün camiaya ve şerefli taraftarımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah. Vestel Manisa spor forması altında gösterdiği performansı İnşallah Şanlı ve Şerefli Fenerbahçemizde de sürdürecek. Burak Yılmaz kerdeşimiz gelecek vaadeden başarılı ve de teknik bir futbolcudur. Bugün yapılan tören ile Fenerbahçemizin enson transfer edilen kardeşimiz hakkında resmi yayın sitemizdeki yazılanları sizler ile paylaşmak istiyorum.

Fenerbahçemizin Vestel Manisaspor'dan transfer ettiği, Türk futbolunun genç yeteneklerinden biri olarak gösterilen, hem orta saha hem de forvet mevkilerinde oynayabilen 23 yaşındaki Burak Yılmaz, bugün düzenlenen bir törenle, kendisini 4 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı. Çok mutlu ve gururlu olduğunu söyleyen Burak Yılmaz, "Fenerbahçe çok büyük bir camia. Bu açıkça görülüyor" dedi.

Vestel Manisaspor'dan transfer ettiğimiz Burak Yılmaz, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda düzenlenen bir törenle, kendisini 4 yıllığına kulübümüze bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. Burak Yılmaz'ın imza törenine Genel Sekreterimiz Vedat Olcay ve Asbaşkanlarımızdan Mahmut Uslu katıldı. Törende konuşan Mahmut Uslu, Burak Yılmaz'ın önemli ve gelecek vadeden bir oyuncu olduğunu söyledi. Mahmut Uslu, "23 yaşındaki arkadaşımız, ileride çok önemli bir futbolcu olacak. Tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun. Umarım bizi de, ailesini de, kendisini de mahcup etmez" diye konuştu. Törende daha sonra söz alan Vedat Olcay ise, "Bu yıl az ve öz transfer yapma politikamız var. Takımımızda eksikliğini hissettiğimiz bölgeye Burak Yılmaz'ı transfer ettik. Takımımıza güç katacağına inanıyoruz. Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu. Son olarak söz alan yeni transferimiz Burak yılmaz ise, "Çok mutlu ve gururluyum. Fenerbahçe'de göstereceğim performansla hiç kimseyi mahcup etmeyeceğim. Fenerbahçe'nin kazanacağı kupalarda, başarılarda benim de emeğim olacak. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Burak Yılmaz, "Fenerbahçe'deki forma savaşının içinde kesinlikle ben de yer alacağım. Herkes kadar benim de forma şansım var. Bu savaşın içinde sonuna kadar var olacağım. Kendime güveniyorum. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü tartışmaya gerek yok. Türkiye'nin ne kadar üzerinde bir takım olduklarını bu sene elde ettikleri başarılarla gösterdiler. Fenerbahçe çok büyük bir camia. Bu açıkça görülüyor. Fenerbahçe'de farklı bir Burak olarak, farklı bir biçimde kendimi göstereceğim" diye konuştu. İmza töreninden sonra Fenerbahçe formasıyla Şükrü Saracoğlu'nun çimlerine çıkan Burak Yılmaz, yeni takımının formasıyla basın mensuplarına poz verdi.

HEYECAN VERİCİ

Burak Yılmaz, imza töreninde sonra FB TV'den canlı yayınlanan "Gündem Özel" programında Turhan Seven'in sorularını cevaplandırdı. Burak Yılmaz, "Fenerbahçe'de olmak çok heyecan verici. İstenmek güzel. Fenerbahçe tarafından istenmek ise çok daha güzel ve çok farklı bir duygu" dedi. Başka takımların forması altında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 5 kez maça çıktığını belirten Burak Yılmaz, "Burada maça çıktığımızda seyirci baskısı ve stadın ambiansı nedeniyle biraz çekinir ve sıkıntı yaşardık. Şimdi Fenerbahçe formasıyla bu sahaya çıkacak olmak çok farklı bir duygu" dedi. Programda taraftarlara da mesaj veren ve Fenerbahçe'de başarılı olacağını yineleyen Burak Yılmaz, "Çok güzel, çok büyük bir camiaya geldim. İnşallah hayırlı olur" dedi.

*** : Kaynak yardımcı bilgi ve resim

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12225/ 'den alınmıştır.

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..