Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '08

 
Kategori
İzmir
 

Burası... İzmir. Doğal Yaşam Parkı

Burası... İzmir. Doğal Yaşam Parkı
 

İzmir Doğal Yaşam Parkı 30 Kasım 2008'de açıldı.


İzmir Doğal Yaşam Parkı kapılarını ziyaretçilerine açtı. 30 Kasım Pazar günü CHP Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından açılışını yaptığı "Doğal Yaşam Parkı"nı siz de ziyaret edin.

İzmir Fuarı Kültürpark içindeki hayvanat bahçesinde çocukluğumuzdan beri merakla, ilgiyle izlediğimiz çeşitli hayvanlar şimdi yeni yerlerinde daha mutlu ve daha özgür.

Nisan ayında çektiğim bazı fotoğraflarda göreceğiniz gibi beton zeminlerde, demir ve tel örgüler arasında yaşamaya çalışan bu hayvanlar temiz ve eşine az rastlanır doğal bir ortamda yeni yaşamlarında neden mutlu olmasınlar ki?

Göletlerde yüzen çeşitli cins ördekler, kendisine devekuşlarını arkadaş edinmiş zürafa, beton zeminden kurtulmuş üstelik yeni arkadaşı Winner ile mutlu bir beraberlik süren Begümcan... ve diğerleri. Neden mutlu olmasınlar ki?

01 Ocak 2009 tarihine kadar ücretsiz ziyaret edeceğiniz "Doğal Yaşam Parkı"na ulaşım kolay.

Aracınızla gidecekseniz otoyol bitiminde, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi yol ayrımında, Sasalı-Kuş Cenneti güzergahını izleyerek parkımıza ulaşabilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karşıyaka İskelesi'nden, (şimdilik) her 45 dakikada bir hareket eden "777-Doğal Yaşam Parkı" otobüsü ile de parkımıza ulaşmanız mümkün. Otobüs, Karşıyaka Sahil- Bostanlı - yolu ile sizi parka kadar götürüyor.

Spor giysiler içinde olun. Kamera ya da fotoğraf makinanızı almayı unutmayın. Sevdiklerinizle birlikte güzel ve unutulmaz bir günün keyfini yaşayın.

Blogumla ilgili fotoğraf galerimi izlemek isterseni, tıklayın:

http://picasaweb.google.com.tr/ilyasbayram35/ZmirDogalYasamParkiFuarHayvanatBahEsi#

 
Toplam blog
: 240
: 2494
Kayıt tarihi
: 13.04.07
 
 

6 Mayıs, bir Hıdırellez günü "Merhaba dünya" demişim. Geçen elli küsur yıl. Bir şarkı vardır Osma..