Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '19

 
Kategori
Siyaset
 

Burası Çok Önemli

Yıllardır söyleyeduruyorduk zaten eski 12 eylül öncesi sağ ve sol olgularının çoktan tarih olduğunu ve her iki olgunun da emperyal ülkeler tarafından destek verildiğini va amacının ülkede terör ortamını oluşturmak olduğunu, terörle birlikte askeri darbeyi oluşturarak piyasa ekonomisinin hayata geçirmek olduğunu..

Emperyal ülkelerin istediği oldu. Ülkede piyasa ekonomisine geçildi, o dönemin sağcıları ve solcuları kapitalist düzene kısa sürede ayak uydurarak patron olmaya soyundular. Hatta sağ ideolojiye mensup olanlar devlet kademelerinde yer alırken sol ideolojiye mensup kişiler reel sektör içinde varlıklarını sürdürmeye çalışırken sağ ve sol görüş hiçe sayılarak ortak ihalelerde kader birliği yapmaya başladılar.

Bu durum, eski sağ ve sol olgularının ortadan kalktığının ve tarih olduğunun bariz örneklerden bir tanesidir.

31 mart seçimlerinde de görülmüştür ki CHP artık o eski hantal CHP değil, çizgisini bozmadan ülkede bulunan bütün görüşleri kucaklayan ve liberal ekonomiye İmamoğlu sayesinde kapı aralayan bir parti olduğunu gösterdi.

Mansur Yavaş olsun Ekrem İmamoğlu olsun ikisi de CHP'nin klasik politikalarına ilaveten üretime dayalı politikalarının geliştireceğine ve cumhuriyetimizin 100'ncü yılına Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda hazırlayacaklarına inancım tamdır.

Bilindiği gibi Yavaş da İmamoğlu da sağ ideolojiden gelen insanlardır.

Ne dedik?

Sağ'ı sol'u yok, ülke vardır..

Zaten seçmen sağ'a ve sol'a itibar etmedi.

Ben, cumhuriyetimizin 100'üncü yılına giderken ülkede çok güzel şeylerin olacağına inanıyorum. Erdoğan'ın 'Türkiye ittifakı' sözünü önemsiyorum..

Bu güzel rüzgar her ne kadar 31 mart seçim sonuçları doğurduğunu söylesek de bana göre 3-4 ay önce Erdoğan'ın Fazıl Say konserine icabet etmesinde ortaya çıkmıştır.

Sanatın gücünü bir kez daha görmüş olduk ki, sanat birleştirici, sanat kucaklayıcı, sanat doğru düşünmeye yönlendiren büyük bir güçtür.

İmamoğlu ve Yavaş'ın kendi döner sermaye yönetimlerinde gösterecekleri başarıyı ülke ekonomisine pozitif yansıyacaktır.

İstanbul ve Ankara'daki ekonomik düzen ülkedeki ekonomik düzenine geçiş yaptığında ülkede yolsuzlukların adı bile okunmaz hale gelecektir.

Ülke'nin kalkınmasının tek yolu kayıtdışı ekonomiyi kayıt altına almaktır. Bu kültür ülke geneline yayıldığında ülke kısa zamanda muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkabilir.

Burası çok önemli..

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..