Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ekim '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Burberry Prorsum 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

James Bay‘in canlı müziği eşliğinde gerçekleşen Burberry Prorsum 2015 ilkbahar-yaz sezonuna ait defilesinde sunulan koleksiyonun adı “The Birds and Bees” (Kuşlar ve Arılar) idi.

Burberry Prorsum 2014 sonbahar-kış ve 2015 resort koleksiyonlarıyla benzer tasarımlara yer veren Christopher Bailey, 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonunda geniş bir renk paleti kullanıyordu.

Parıldayan kalem etekler, kalem eteklerle kombinlenen içi kürk kot ceketler, hoş silüetler oluşturuyordu. Koleksiyonda özellikle ağırlık verdiği tüller, eteklerde, elbiselerde ve kemerlerde öne çıkıyordu.

Transparan tasarımların fazlaca vurgulandığı koleksiyonda, bu tasarımları nubuk ve sahte kürk ceketler tamamlıyordu. Yine nubuk ve kürkten yapılmış trençkotlar ile rengarenk el boyaması trençkotlar koleksiyonun çarpıcı parçalarındandı. Bu trençkotların beline tülden tasarlanan kemerler de kombinlere ayrı bir hava katıyordu.

Koleksiyonun diğer dikkat çekici parçaları beyaz ve renkli olarak tasarlanmış sneakerlar ve spor sandaletlerdi. Koleksiyonda yer alan çantalara bakacak olursak, ayakkabılarla müthiş bir uyum içersinde olan renkli ve spor tarzda seçilmiş el çantalarıydı.

Kate Moss‘un ve Cara Delevingne‘ın ön sırada izledikleri, James Bay‘in gitar eşliğinde söylediği parçayla hareketli dakikaların yaşandığı Burberry Prorsum 2015 ilkbahar-yaz defilesinde sunulan koleksiyon sizleri bekliyor.

Koleksiyona ait daha fazla görsel için "Burberry Prorsum 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu"na tıklayabilirsiniz.

Trendler ve güncel moda haberleriyle ilgili yazılarıma "Pimood" tan ulaşabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..