Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Nisan '12

 
Kategori
Burçlar
 

Burç Kadınlarını nasıl tavlarsınız?

Burç Kadınlarını nasıl tavlarsınız?
 

Arkadaş tayfamda bulunan hatun milletinin ısrarı ile yazıyorum erkekler sıkı durun kadınların mesajına kulak kabartın karlı çıkacaksınız.

Koç : İlgi manyağı olduğunu bildiğimiz koç kadınını tavlamak kalbini kazanmak istiyorsanız işte çözüm. Onu bol bol övün sakın başkasının hakkında iyi konuşmayın. İlginizi ister iliğinizi kemiğinizi sömürmesine izin verin. Enerjiniz bolsa tavsiyemi dinleyin koç kadınına bütün ilgi ve alakanızla bağlanın. Fazla dürüst olmayın koç kadını gizem sever.

Boğa : Daha evvelden uyardım ama illa boğa kadını istiyorsanız tek iyi yanı sadık olmasıdır. Sizi çok yormayacak romantik görünse de, samimiyet dışında sizi sallamayacaktır. Estetiğe önem verir yakışıklı değilseniz ısrar etmeyin şansınız yok. Mumu müziği bir kenara bırakın iyi bir yemeğe götürün. Hediyeler alın.( Kendim için söylüyorsam namerdim)

İkizler: Havayi görünümlü ikizler kadını istiyorsanız kıskançlığına katlanacaksınız. Onu elde etmek için hakimiyeti ona verin. Entellektüel ve zekanızı kullanın ki teraziyi elde edebilesiniz.

Yengeç: Hala bıkmadınız ve yengeç kadınında ısrarlıysanız siz bilirsiniz. Onu tavlamak için illa arkadaş tayfasının gözüne gireceksiniz başkalarının fikrine çzok önem veren yengeçler kırılgan ve çabuk üzülen tiplerdir. Ayağınızı denk alın yanınızda mendil bulundurun.

Aslan: Erkeğini sevmem amma kadını çok mert ve cesur. Onu elde etmeye çalışmayın zaten sizden hoşlandıysa o gerekeni yapacaktır. Yok beğenmediyse ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız. Cömert aslan kadınını bırakın o istediğini yapsın siz onun ellerinde mutlu mesut keyfini çıkarın.

Başak: Somurtkan ve tedirgin başak kadınlarının en büyük kabusu aşktır. Size temkinli yaklaşacak, cömert olun, temiz ve tedbirli olduğunuzu belli etmekten korkmayın. Pahalı hediyeler alın arkadaşımı fazla üzmeyin valla paralarım.

 

 
Toplam blog
: 54
: 533
Kayıt tarihi
: 18.02.12
 
 

Tasarımcıyım grafik çalışırım. ..