Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mart '15

 
Kategori
Astroloji
 

Burç Yorumları - Merkür Koç & Mars Boğa Geçişi

Burç Yorumları - Merkür Koç & Mars Boğa Geçişi
 

Merkür artık Koç burcunda ilerliyor. Öncü ve başlatıcı fikirlerimiz ön plana çıkıyor. Düşüncelerimizi dobra bir şekilde ortaya koyabilir, patavatsız çıkışlarda bulunabiliriz. Fikirlerimizi direk olarak hayata geçirmek isteyeceğimiz bu süreçte, düşünerek harekete etmemiz yarar sağlayacaktır.
 
Mars akşam saatlerinde Boğa burcuna giriş yapıyor. Kendimizi ortaya koyarken sakin ve istikrarlı yaklaşımlar sergileyebilir, ağır hareket edebiliriz. Huzur ve dinginlik arayışımız yüksek olacaktır. Maddi güvence ihtiyacımızın yükselmesiyle birlikte, kazançlarımızı artırmak isteyebilir, kalite ve lüks tüketime yönelebiliriz.
 
Sevgili Koçlar
 
Konuşmalarınızla dikkat çekeceğiniz bir dönem başlıyor. Öncü fikirler ortaya koyabilir, hızlı kararlar alabilir, yeni düşünce modelleri geliştirebilirsiniz. 15 Nisana kadar, açık sözlü tavırlarınız zaman zaman patavatsızlıklara neden olabilir, dikkat. JMaddi harcamalarınızda dikkatli olmalı, 12 Mayıs’a kadar gereksiz masraflardan uzak durmalısınız. Değerleriniz için mücadele etmeniz gerekebilir.
 
Sevgili Boğalar
 
15 Nisan’a kadar beklediğiniz haberleri alabilir, geçmişte yaşadığınız olaylara açıklık getirebilirsiniz. Kişisel ihtiyaçlarınızı düşünebilir, önceliklerinizi ve yapmak istediklerinizi belirleyebilirsiniz. 12 Mayıs’a kadar enerjiniz ve fiziksel gücünüz yüksek olacaktır. Sakarlıklara açık olabileceğiniz bu süreçte sportif faaliyetlere yer verebilir, efor gerektiren işlerinizi tamamlayabilirsiniz.
 
Sevgili İkizler
 
Arkadaş ortamlarınızda keyifli sohbetler gerçekleştirebilir, öncü fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Aklınıza gelen şeyleri düşünmeden harekete geçireceğiniz için, gereksiz risk alma ihtimaliniz yüksek olacaktır. 15 Nisan’a kadar geleceğe yönelik hayallerinize yenilerine ekleyebilirsiniz. 12 Mayıs tarihine kadar enerjiniz düşük olacaktır. Ruhsal dünyanızda iç savaş yaşayabilir, bilinçaltınızda iz bırakan olayları sık sık hatırlayabilirsiniz.
 
Sevgili Yengeçler
 
İş hayatınızda iletişim trafiğinizin hareketli olacağı bir dönem başlıyor. 15 Nisan’a kadar önemli konuşmalar yapabilir, yeni kararlarınızı açıklayabilirsiniz. Deneyimlerinizi çevrenizdeki insanlarla paylaşarak başka hayatlara yol gösterebilirsiniz. Arkadaş ortamlarınızda mücadele etmenizi gerektiren durumlar gündeme gelebilir. 12 Mayıs’a kadar geleceğe yönelik hayallerinizi somut bir şekilde hayata geçirmek isteyebilirsiniz.
 
Sevgili Aslanlar
 
Okumaktan, araştırmaktan, bilgilerinizi geliştirmekten keyif alacağınız bir süreç başlıyor. 15 Nisan’a kadar beklediğiniz haberleri alabilir, yeni kararlar verebilir, önemli konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızda mücadele etmenizi gerektiren durumlar gündeme gelebilir. Enerjisi yüksek, hareketli ve tempolu günler geçirebilirsiniz. 12 Mayıs’a sakarlıklara ekstra dikkat etmeli, sporu ve yürüyüşü ihmal etmemelisiniz.
 
Sevgili Başaklar
 
Geçmişte kapattığınız defterleri ve sizde iz bırakan olayları düşünebilir, yeni haberler alabilirsiniz. Beklediğiniz ödemeler gündeme gelebilir. 15 Nisan’a kadar ortaklaşa işler ön planda olacaktır. 12 Mayıs’a kadar Sorumluluklarınıza önem verebilir, enerjinizi etkin bir şekilde kullanabilirsiniz. Bilgilerinizi geliştirmek üzere harekete geçebilir, kişisel gelişiminizle ilgilenebilirsiniz. Seyahatler gündemde olacaktır.
 
Sevgili Teraziler
 
Önemli kişilerle bir araya gelebilir, önemli konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. 15 Nisan’a kadar öncü fikirleriniz dikkat çekecektir. Zihinsel aktivitelerinizin hız kazanacağı bu süreçte iletişim trafiğiniz aktif olacaktır. 12 Mayıs tarihine kadar kaygılarınız yükselebilir. Bilgilerinizi geliştirerek korkularınızın üstesinden gelebilirsiniz. Maddi konuların ön plana çıkacağı bu süreçte, ilişkilerinizden destek almak isteyebilirsiniz.
 
Sevgili Akrepler
 
Günlük hayatınızda ve çalışma ortamınızda iletişim ön plana çıkıyor. 15 Nisan’a kadar pratik ve öncü fikirler üretebilir, yeni icatlar keşfedebilirsiniz. Olumsuz düşünceler, sağlığınızı yakından etkileyecektir. 12 Mayıs’a kadar enerjiniz ve eforunuz fazlasıyla yüksek olacaktır. İlişkilerinizde mücadele etmenizi gerektiren durumlar gündeme gelebilir. Kazalara açık olacağınız bu süreçte dikkatli ve bilinçli hareket etmelisiniz.
 
Sevgili Yaylar
 
Zihinsel aktivitelerinizin hız kazanacağı bir süreç başlıyor. 15 Nisan’a kadar keyif aldığınız sohbetlere katılabilir, yaratıcı fikirler üretebilir, kendinizi çok daha rahat ifade edebilirsiniz. Partnerinizle her şeyi açık açık konuşabilirsiniz. 12 Mayıs’a kadar sağlığınıza çok dikkat etmeli, beslenme ve uyku düzeninize özen göstermelisiniz. Günlük hayatınızda mücadele gerektiren durumlar ve rutin işlerinizde değişimler gündeme gelebilir.
 
Sevgili Oğlaklar
 
Geçmişte yaşadıklarınız sık sık aklınıza gelebilir. Ailenizle etkili iletişim kurabilir, düşüncelerinizi açık bir şekilde ifade edebilirsiniz. 15 Nisan’a kadar iş hayatınızda öncü fikirleriniz dikkat çekecektir. 12 Mayıs tarihine kadar aşk hayatınızda hareketli bir süreç başlıyor. Tutkularınız yükselebilir, mücadele etmenizi gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sportif faaliyetlere daha fazla zaman ayırmalısınız.
 
Sevgili Kovalar
 
Düşüncelerinizin hız kazanmasıyla birlikte iletişim trafiğiniz hareketlenmeye başlıyor. Beklediğiniz haberler gündeme gelebilir, önemli konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. 15 Nisan’a kadar öncü fikirleriniz dikkat çekecektir. 12 Mayıs’a kadar enerjinizi verimli kullanmakta zorluk çekebilir, tembelliğe açık olabilir, dinlenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat ve dekorasyon işleri gündeme gelebilir.
 
Sevgili Balıklar
 
Kazançlarınızı artırmaya yönelik yeni fikirler geliştirebilir, önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz projeler gündemde olacaktır. 15 Nisan’a ödemelerinizi ve harcamalarınızı düzenleyebilirsiniz. 12 Mayıs’a kadar açık sözlü tavırlar sergileyebilir, düşüncelerinizi eyleme dönüştürebilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde ve kardeşinizle ilgili konularda mücadele etmenizi gerektiren durumlar gündeme gelebilir.
 
 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..