Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mart '13

 
Kategori
Astroloji
 

Burçların geri dönüşleri

Koçlar, af dilemeye geldiklerinde sanırsınız ki bir kaleyi fethetmeye gelmişler. Ateş grubu olan Koç, her işe olduğu gibi özür dileme ve geri dönme olayına da kazanılası bir savaşmış gibi bakacaktır.  Reddedildiği zaman yılmaz, bir Aslan gibi de kükremez. Ancak sizi ikna edinceye kadar saatler hatta günler boyu, boynuzlarıyla sizi dürtüp duracaktır. Bir Koç yılmasa da siz sinir buhranları içinde uçurumdan atlayabilirsiniz. Arkanızdan bir müddet ağlayan Koç, tüm umutları tükenip sizin öldüğünüze iyice kanaat getirince, hatıranızı rahatsız etmekten vazgeçecektir.

Boğalar, özür dilemeye gelince en tatlı hallerini takınırlar. Doğal bir selamdan sonra mevzu malum meseleye gelince, size nazikçe geri dönüp dönemeyeceğini soracaktır. Hayır, cevabını alır ise; tam bu noktada bir Boğa'nın gelişmişlik seviyesine göre, burnundan sıcak dumanlar çıkmasından, en ince noktanız ve sırarınızı intikam maksadıyla açıklamasına kadar geniş bir davranış yelpazesi vardır.

İkizler, ne size ne de etrafa rezil olup olmadığına bakmaksızın, gayet yüksek bir ses tonu ile sizden kafenin ortasında özür dileyebilir. Onun için yan masadakilerin sizi dinlemesi önemli değildir. İkizler'in yüzünün kızarması da önemli değildir. Çünkü bu, iletişimin bir parçasıdır ve İkizler de iletişim burcudur.

Yengeçler terk ederken, film izlerken, tuvaletteyken, banyodayken, düğünde halay çekerken, okul müsameresinde çayda çıra oynarken olduğu gibi, özür dilerken ve geri dönerken de ağlayacaktır. Yengeç'in gözleri iki musluklu bir köy çeşmesi gibidir. Sinirlenmeyin ama geri dönseniz de dönmeseniz de Yengeç illaki ağlayacaktır. Yalnız, red edilen Yengeç'in ağlamalarına baygınlık, sinir krizi de eklenebilir. Ancak korkmayın. Bir Yengeç'in canı fevkalade kymetlidir.Bir Balık belki canına kıyabilir.  Ancak bir Yengeç asla. O ağlayacak, bağıracak, akıl hastanesinin acil servislerinde peşinden koşturacak; ancak asla tükenmeyecektir. 12 burç arasından küllerinden yeniden doğan bir burç varsa o da Yengeç burcudur.

Aslanlar, sünmüş sanal yelelerini ve en masumane ifadelerini takınmış bir halde özür dileyecek, kendisini affetmenizi isteyecektir. Olur da geri dönüş yolunun kapalı olduğunu söyleyecek olursanız, önce duymamış gibi davranacak, tepesinin telinin attığını çaktırmamaya çalışacaktır. Ancak bu münasebetsizliğe devam edecek olursanız, sünmüş yeleleri hemen kabaracak; kocaman, etli ve tüylü pençelerini suratınıza suratınıza savuracaktır. Sürekli kükreyen Ormanlar Kralı Aslan aniden yeniden sakinleşecektir. Ancak hala direnirseniz yine zaman ve mekan ötesine geçecektir. Neticeyi ise doğum haritalarınızdaki yaşam sonu unsurları belirleyecektir.

Titiz Başaklar sakin ve kibardır. Yine kendi niteliklerine uyacak şekilde özür dileyip geri döneceklerdir. Bir Başak oldukça nadiren rezalet çıkarırsa da oldukça üstün nitelikli bir partnerin elden kaçırıldığına kanaat getirirlerse kibarlığı elden bırakmaları da olasıdır.

Teraziler, tüm diplomasileriyle randevuyu gelirler. Kibar ve dengeli davranırlar. Reddedilmeye pek çok burca göre daha kolay adapte olan Terazi'nin kefesi kah kendine, kah partnere gide gele düzelecektir.

Akreplerin geri dönüşü, intikam için mi pişmanlıkla mı döndüğüne göre farklı sonuçlar doğurur.  İntikam için geri dönen Akrep, uysal olacak; reddederseniz "Peki şeker" diyecek, ancak o anda başka girecek delikler aramaya başlayacaktır. Pişman Akrep  ise adalet duygusunun yoğunluğundan dolayı hiçbir şey yapmayacaktır.

Yaylar, geri döndüklerinde, ayrılığın ve aşkın felsefesini çözmüş; bir hırka bir aba misali insanlar olacaklardır. Size sakin bir şekilde hata yaptıklarını, ancak bunu anladıklarını, hatasızlığın Allah'a mahsus olduğunu, özür dilediklerini, bir daha yapmayacaklarını, eğer geri dönerseniz çok mutlu olacağını, tane tane ve sizi çatlatırcasına anlatacaklardır. Sizden ayrı oldukları dönemde ilahi ve ruhani  konulara eğilmiş olan bazı Yaylar'ın şükretmeyi de öğrendiklerini hesaba katarsanız; ilişkiye devam kararı alsanız da almasanız da şükrettiklerini görebilirsiniz. Ancak kesin olan bir şey vardır ki her ayrılığın ardından "O, beni kaybetti" diyecektir.

Oğlaklar pek ender olarak geri dönerlerse de imkansız değildir. Ancak iradesi böylesi sert olan ve insana zerre kadar ihtiyaç duymayan bu burç mensupları geri dönerlerse, ya madden ya da manen size muhtaçlar demektir. Geri dönmezlerse rezalet çıkartmayacaklar. Ancak maddi amaçlarla dönüyorlarsa, siz ne yaparsanız yapın, eskiye derhal sünger çekeceklerdir.

Kovalar'ın dönüşü için bir şey söylemek imkansızdır. Çünkü sürprizlerle dolu olan Kovalar'ın ne yapacağı belli olmaz. Red edilirse yan masadakilere biraz da sizi rezil edercesine konuşacak; size hakaret edecek, ne zaman kompleklerinizi yenip de hayır demeyi öğrendiğinizi haykırarak soracaktır. Sonra pişman olup mesaj da atabilir. Ancak iş işten geçmiş olacaktır.

Balıklar'a hayır demek yürek ister. Çünkü kötü bir sona sebep olmaz istemezsiniz. O geri dönene kadar yüzlerce paket sigara ve galonlarca içki içmiş olacaktır.  Yengeç'in aksine Balık için hayatını feda etmak o kadar zor değildir. Umrunuzda olsun olmasın, o bu dünyayı terk ettiğinde size vermek istediği mesaja bakacaktır.

NOT:Alıntı değildir. Kaynak belirtilmeden kullanılmaması rica olunur.

 

 
Toplam blog
: 82
: 6114
Kayıt tarihi
: 20.05.12
 
 

Hukukçu bir anne.  Hayatta her şeyin kontrol edilemeyeceğini zor da olsa öğrendim.  Hayat, kısa b..