Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '12

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Burcu Göker bu gece Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezinde

Burcu Göker bu gece Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezinde
 

Burcu göker&Eric Jenkins Resitali


Bursa Uludağ Üniversitesi Konserimizin anılarını bir sonraki yazıma bırakıp bugünkü konserimizi yazmak istiyorum.

Burcu Göker ve Eric Jenkins bu gece saat 20.00 de İzmir Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi Küçük Salonda İzmirli müzik dosrtları ile buluşacaklar. Burcu geçen yılda aynı yerde büyük salonda konser verdi ve çok büyük beğeni aldılar. Bu yıl da başvurumuzda resitallere sadece küçük salonu tahsis ediyoruz sözü ile karşılaştık. Dinleyicisine ulaşmayı hayatında amaç edinen Burcu için küçük veya büyük salon ayrımı olmuyordu.

Ayrıca Burcu ve Eric bu konserin ertesi günlerde İzmirde başka etkinliklere konuk olacaklardı.16 Mayıs Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarında Avrupa ve Amerika'da müzik eğitimi konusunda bir söyleşi yapacak olan gençler 17 Mayıs günü saat 20.00 de Ege Üniversitesi Gençlik Şenlikleri kapsamında Prof.Dr.Yusuf Vardar MÖTBE salonunda bir konser gerçekleştireceklerdi.

Aksilikler cuma akşamı Bursa Uludağ Üniversitesi konserinden dönüşte Burcu'nun yutkunma zorluğu,boğaz ağrısı ve ateşlenmesi ile başladı. Cumartesi sabahı doktora bile gidemeyecek durumda olan Burcu doktorunun telefonla koyduğu teşhis sonucu verdiği ilaçlar ve hafta sonu dinlemesi ile bu gripal olayı atlatmaya çalıştı. Bu sabah yani konser sabahı ise aldığı kuvvetli antibiyotiklere rağmen hastalıkta herhangi bir iyileşme olmayınca biz İzmir'de yakındaki bir hastanenin acil servisinde soluğu aldık.

Neyse acildeki doktorun hastalığın hıznı kaybettiği yönündeki sözleri bizi biraz rahatlattı. Cuma gününden bu yana devamlı ağrı kesicilerle ayakta duran Burcu bu gece de gene ağrı kesicilerle sahneye çıkacak ve kemanını çalacak. Burcunun dediğine göre sahneye çıkınca hiçbir şeyi kalmıyor ve bütün gücünü topluyormuş. Bugün İzmirdeki bütün gazetelerde İzmirde iki büyük konser diye çıkan haberde bahsedilen konserinde Burcu gene harikalar yaratacak buna eminim. Bu ne büyük aşk diyeceğim kemanına ve sanatına karşı.

Bütün gücümüz bu gece senin olsun BURCU GÖKER.

 
Toplam blog
: 826
: 1068
Kayıt tarihi
: 26.04.11
 
 

Ben emekli bir iktisatçıyım. 21 yıldır bir sanatçı annesiyim. Küçük kızım klasik müziğe eğilim gö..