Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İnşaat sektöründe teknik eleman olarak çalıştı ve havaalanı, karayolu üzerine kesin hesap uzmanı olarak emekli oldu. Hobi olarak genellikle model hazırlama, kalıp ve ilgili sanat çalışmalarına meraklı... Uluslararası Telsiz Operatörü lisansına sahip.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
2012 yılında güneşimiz tepe takla olacak!

Sayın beyazışık; Bir geçikme veya buzul çağı başlangıç olayına katılamıyorum. Gelecek olan bölümde sizin de göreceğiniz Kelebek diyagramdan da izleneceği gibi bu olay 1975 yılından beri izlenmekte ve hiçbir geçikme, aksama gözlemlenmemektedir. Buzul Çağı olayı ise en azından mevsimlerin oluşum şekli ile düşünülürse dünyanın kendi etrafında dönüş ekseninin 23 derecelik bir açı teşkil etmesi nedeniyle bozulmuş bir düzenin ortaya koyduğu olaydır. Henüz bu düzeni neyin nasıl bozduğu (23 derecelik açı oluşması) kesinlik kazanmamışken tekrar buzul çağına dönüşün tartışılması siz de takdir edersiniz ki dayanak bulamaz. Ancak günümüzde tartışmaya açık olan dünyamızın manyetik kutuplarının yer değiştirme zamanıdır ki çok geniş bir zaman periyodu olması nedeniyle en ufak şaşmanın binlerce yıllık sapma oluşturacağı da bir gerçektir.

27 Eylül 2011 18:08
Tecavüzcünle evlen!

Kırmayalım, kabul diyelim. Peki onun kızının başına böyle bir şey gelirse... Hadi ona da razı oldu diyelim... Peki ya karısı tecavüze uğrarsa? Tecavüzcüsüyle evlenmesi için karısını boşayacak mı?

24 Eylül 2011 01:30
AKP'ye kapatma davası açan Başsavcı'ya yardım eden savcılar kim?

Hukukun üstünlüğü ile üstünün hukuku işte bu ayırımda...

24 Eylül 2011 01:24
 
Toplam blog
: 14
: 1561
Kayıt tarihi
: 13.09.11