Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '16

 
Kategori
Siyaset
 

Burdur AKP'de il yönetimi açıklandı

Burdur AKP'de il yönetimi açıklandı
 

BURDUR AKP İL BAŞKANI DR. SÜLEYMAN FAKİ


Av. Ömer Bütüner’in çeşitli kombinezonlarla istifa ettirilerek boşalan Burdur AKP İl başkanlığına atanan Diş hekimi Dr. Süleyman Faki, iki haftaya yaklaşan çalışmalardan sonra nihayet dün öğleden sonra il yönetimini açıkladı.

DR. FAKİ “KAYMAKLI KADAYIF” OLMAYACAĞI İZLENİMİ VERDİ

Yoğun tartışmalara konu olan Burdur AKP il teşkilatı nihayet dün faaliyete geçti. Açıklanan Yönetim Kurulu listesinin kamuoyundaki ilk izlenimi, Dr. Faki’nin dengeleri gözettiği, ancak fay hatlarının müfrit unsurlarından uzak durduğu, böylece “kaymaklı kadayıf” olmayacağı şeklinde tezahür etti.

AKP yönetiminin açıklanarak resmen faaliyete başlamasının ilk tepkileri de gelmeye başladı. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan AKP Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

İşte Özçelik’in paylaşımı!

"Ak Partimizin 2001 Yılındaki Kuruluşundan Bu Tarafa Yönetim Kadrolarında Bulunan Emeği Ve Katkısı Olan Arkadaşlara Teşekkür Ederim. Yeni Görev Almış Olan Yönetim Kurulumuza Çalışmalarında Başarılar Dilerim. Burdurumuza ve Ülkemize Hizmette Üzerimize Düşen Tüm Görevleri Hakkı'yla Yapmak İstiyoruz. Her Alanda İlimizde Yapılması Gereken Görevler Olduğunun Bilincindeyiz. Bu Bilinçle Birlik ve Bütünlük İçerisinde Ülkemize ve Halkımıza Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz. Hayırlı Olsun. Allah Mahcup Etmesin"

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..