Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '12

 
Kategori
Siyaset
 

Burdur CHP Merkez İlçe Kongresi yapıldı; Barış Ayten güven tazeledi

Burdur CHP Merkez İlçe Kongresi yapıldı; Barış Ayten güven tazeledi
 

BURDUR CHP MERKEZ İLÇE KONGRESİ


Eski Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten güven tazeledi

Bütün ülkede olduğu gibi ilimizde de CHP kongre süreci bütün sıcaklığı ve heyecanıyla sürüp gidiyor. Bugün, 08 Nisan 2012 Pazar günü, Merkez İlçe kongresi Öğretmenevi Nuri Velicangil Kültür Merkezinde kalabalık bir partili ve delege topluluğu ile gerçekleştirildi. İpi göğüsleyen Barış Ayten oldu.

Divan Başkanlığını ADD Burdur Şube Başkanı Kazım Üstüner´in yaptığı, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, MHP İl Başkanı Cihat Çavuşoğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Atila Yeşilgöz ve Sekreteri Halil İbrahim Güler, Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Arslan ve Merkez İlçe Başkanı Harun Bilgiç, kitle örgütü ve sendika başkanları, partililer ve delegelerin katıldığı Merkez İlçe Kongresi çok renkli konuşma ve tartışmalara sahne oldu.

BALBAYLARA SELAM OLSUN

Divan Başkanlığına seçilen ADD Burdur Şube Başkanı Üstüner yaptığı kısa teşekkür konuşmasında ülkemizde cereyan eden son koşullardan bahsederek Kurtuluş Savaşı öncesinin koşullarını yaşadığımızı, AKP Hükümetinin emperyalist taşeronu politikaları nedeniyle Ortadoğu´da gittikçe tecrit olduğumuzu, başta İran ve Suriye olmak üzere komşularımızla düşman hale getirildiğimizi, ülke içinde muhalefet edenlerin Ergenekonculukla suçlanarak Silivri´ye zindana atıldığını, Balbayların, Haberalların buna örnek olduğunu ifade ederek şiddetle birliğe ihtiyacımızın olduğunu iddia etti.

Merkez İlçe Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve bilânçonun okunmasından ve ibrasından sonra siyasal konuşmalara geçildi. Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, eski Merkez İlçe Başkanı Recep Karakaya, Kadın Kolları Başkanı Ümran Minas Ayan, CKD Burdur Şube Başkanı ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üye adayı Sıdıka Oğuzkan, Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten, İl Başkanı Süleyman Erman, Merkez İlçe Başkanlığına aday Şengül Tekin birer konuşma yaptılar.

BARIŞ AYTEN İPİ GÖĞÜSLEDİ

Daha sonra CHP dünyasında uzun yılların hayali ve özlemi olan çarşaf liste yönteminin ilk defa kullanılacağı seçimlere geçildi. Akşam saat 20,00´ye kadar devam eden oy verme işlemini müteakiben açılan sandıktan Barış Ayten çıktı. Şengül Tekin´in 71 oyuna karşılık 123 oy alarak ipi göğüsleyen Barış Ayten önümüzdeki 2 yıl boyunca Burdur CHP Merkez İlçeyi yönetecek kadroların başına geçti. Çarşaf liste yöntemi uygulandığı halde, sanki blok liste onaylanmış gibi, Ayten’in listenin tamamı Yönetim Kurulu üyeliklerini kazandı.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..