Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ağustos '12

 
Kategori
Ramazan
 

Burdur Emekli sen: "Ramazan Bayramınız kutlu olsun!"

Burdur Emekli sen: "Ramazan Bayramınız kutlu olsun!"
 

EMEKLİ SEN BURDUR ŞUBESİ


Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

Emekli Sen Burdur Şube Başkanı Fatih Özcan yazılı bir bayram mesajı yayınlayarak halkın Ramazan Bayramı’nı kutladı. “Bu yıl Ramazan Bayramını, Amerikan Büyükelçisinin açıkladığı gibi, Oslo görüşmelerinin devam ettiği, milletvekillerinin terör konusuyla çağrıldıkları Meclis’i boykot ederek tatile devam ettiği, eli kanlı teröristlerin kentlerimizde bombalar patlattığı, milletvekillerini kaçırdığı, vur-kaç taktiğini bırakarak Şemdinli örneğinde olduğu gibi saha hâkimiyetine ve savunmasına geçtiği ve devlet otoritesinin terör örgütü PKK karşısında ayaklar altına alınmasına neden olduğu, terör örgütü PKK ve şefi Öcalan’la sarmaş dolaş olduğu koşullarda kutlamaktayız.” Dedi.

Ramazan Bayramı münasebetiyle yazılı bir açıklama yaparak halkın bayramını kutlayan Tüm Emekliler Sendikası Burdur Şube Başkanı Özcan, terör örgütüyle müzakerelerin sürdürüldüğü, emperyalistlerin Türkiye üzerine alabildiğine abandığı, ülkemizin kriz bölgelerine müdahale gücü olarak komşularımızın üzerine sürüldüğü, “millet bağımsızlığımızın, üniter devlet egemenliğimizin ve ülke bütünlüğümüzün tehdit altında olduğu, ülkenin mutlak bir kaosa doğru koşar adım gittiği koşullarda kutladığı”mızı iddia etti.

“Yeni bir Ramazan Bayramını yaşıyoruz”diyen Özcan, “bayramlar halkımızın milli birliğinin ve beraberliğinin en yoğun yaşandığı zamanlardır. Ancak Ramazan Bayramını, ABD ve AB emperyalistlerinin ülkemize alabildiğine çullandığı, BOP Eşbaşkanlığı ve görevlileriyle işbirliği içinde ülkemizi komşularımızın üzerine sürdüğü, millet bağımsızlığımızın, üniter devlet egemenliğimizin ve ülke bütünlüğümüzün tehdit altında olduğu, ülkenin mutlak bir kaosa doğru koşar adım gittiği koşullarda kutlamaktayız.” Şeklinde ifade etti.

Mesajında devamla Özcan, “Atlantik dünyasından dalga dalga gelen ekonomik krizin darbeleri altında milli ekonomimiz, yoksul halkımız, milli sanayicimiz ve esnafımız debelenmektedir. Ekonomi sıcak para kolik bir hale gelmiş, fakirlik, yokluk, işsizlik ayyuka çıkmıştır. Emekliler intibak yasası hayaliyle uyutulmuş, sahte intibak yasasıyla aldatılmıştır.” Dedi.

Özcan, “AKP hükümetinin kötü yönetimi, ülkede yoksulluğu ve açlığı patlama noktasında artırmıştır.” Şeklinde iddia etti.

Özcan şu görüşü ileri sürdü:

“Bu hükümet zamanı, çöplük karıştıran aç insanların çoğaldığı bir dönem olmuştur.

Bu hükümet döneminde esrar kullanımı ilköğretim seviyesine kadar düşmüş hızla yaygınlaşmakta, gençliğimiz zehirlenmekte ve çürümektedir.

“Bu yıl Ramazan Bayramını, Amerikan Büyükelçisinin açıkladığı gibi, Oslo görüşmelerinin devam ettiği, milletvekillerinin terör konusuyla çağrıldıkları Meclis’i boykot ederek tatile devam ettiği, eli kanlı teröristlerin kentlerimizde bombalar patlattığı, milletvekillerini kaçırdığı, vur-kaç taktiğini bırakarak Şemdinli örneğinde olduğu gibi saha hâkimiyetine ve savunmasına geçtiği ve devlet otoritesinin terör örgütü PKK karşısında ayaklar altına alınmasına neden olduğu, terör örgütü PKK ve şefi Öcalan’la sarmaş dolaş olduğu koşullarda kutlamaktayız.”

 

“Ülkemiz AKP hükümetleri idaresinde bölünmenin eşiğine geldiği”ni iddia eden Özcan sözlerine, “Emekli Sen Burdur Şubesi olarak bütün milletin, halkımızın, akraba ve dostların Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutlar, daha aydınlık günler temenni ederiz.” Diye son verdi.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..