Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '11

 
Kategori
Siyaset
 

Burdur kararını çoktan verdi bile…

Burdur kararını çoktan verdi bile…
 

AK Parti ne yaparsa yapsın, Burdurlu vatandaşlar kararını çoktan verdi bile… Çıkacak milletvekili partilere göre dağılımı bellidir:

AK Parti : 1

CHP : 1

MHP : 1

Artık bu saatten sonra ne edilirse edilsin; bu denge değişmez.

Şimdi de yaşanan ilginç olayları paylaşayım sizinle…

Bundan 1 hafta öncesi falandı. Bucak CHP İlçe Örgütü tarafından üçgen kavşağa bir pankart asıldı. Üzerinde ise ‘Dün tütün ve pancar geçim kaynağımızdı, bugün hayal oldu’ cümlesi yazılıydı. Ne olduysa oldu, pankart o gece uçtu. Soruldu, soruşturuldu, kimsenin haberi olmadığı bilgisine ulaşıldı.

Derken eski belediye kantarı karşısında, Kartların apartmanın yanında tek katlı villa var ya… İşte oranın sahibi CHP bayraklarıyla süslemek istedi. Özel mülkiyeti içinde ana yola paralel duran tel örgü içine CHP bayrakları yerleştirildi. 2-3 gün durdu ve görünmez eller, o bayrakları da kaldırdı. 3-4 gün önce evimin balkonuna ben de CHP bayrakları astım. Neyse ki henüz buraya bir müdahale olmadı.

Hayır, CHP’den niye bu kadar korkarlar ki? Çünkü Bucaklı adayı yoktur. Sadece mütevazi oy oranını yakalamaya çalışıyor… Her kim, ne kadar engellerse engellesinler, her kim, ne yaparlarsa yapsınlar, Bucak CHP İlçe Örgütü olarak 5-6 bin oy alacağımıza ben şahsen inanıyorum. Bunu da 12 Haziran akşamı hep beraber göreceğiz.

Şimdiden tüm Burdur’umuza 12 Haziran seçim sonuçları ve milletvekili dağılımı hayırlı uğurlu olsun…

Ömer ÖZDAMAR

Bucak-BURDUR

 
Toplam blog
: 689
: 2433
Kayıt tarihi
: 17.01.07
 
 

 2007 yılından beri Milliyet Blog'da yazarım. 2009 yılında 'Normal Ötesi Aşk' ve 'Normal Ötesi Aş..