Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '14

 
Kategori
Siyaset
 

Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Arif Akkın terörist heykele sert çıktı-İhanet zincirinin son halkası

Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Arif Akkın terörist heykele sert çıktı-İhanet zincirinin son halkası
 

Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Arif Akkın


Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Arif Akkın terörist heykele sert çıktı-İhanet zincirinin son halkası

Oslo’da başlayan, Çadır Mahkemelerinden geçerek İmralı görüşmelerinde süren, en son olarak AKP-PKK ortaklığının hazırladığı, CHP’nin de İçişleri Komisyonu'nda altı CHP üyesinden dördünün yasa önerisini imzalayarak ortak olduğu, kamuoyunun kısaca “PKK yasası” diye bildiği, silahlı PKK’yi yasallaştırma yasa tasarısı olan “Terör Sona Erdirme ve Toplumsal Bütünleşmeyi Güçlendirmeye Dair Kanun”la son halkası eklenen ihanet süreci sonucunda iyice şımaran, küstahlaşan, taviz kopardıkça iştahı artarak daha fazla taviz talep eden PKK’nin Diyarbakır-Lice’de geçen yıl inşa ettiği terörist mezarlığına diktiği eli silahlı terörist heykeline ilimizde ilk tepkiyi Ülkü Ocakları gösterdi. Çiçeği burnunda yeni Ülkü Ocağı Başkanı Arif Akkın terör örgütü PKK ve ortaklarına adeta köpürerek, “ihanet zincirinin son halkası ise Diyarbakır’da açılan terörist mezarlığına vatan haini bir insan müsveddesinin heykelinin dikilmesi olmuştur” dedi.

Oslo’da başlayan, Çadır Mahkemelerinden geçerek İmralı görüşmelerinde ilerleyen, en son olarak AKP-PKK ortaklığının hazırladığı, CHP’nin de İçişleri Komisyonu'nda altı CHP üyesinden dördünün yasa önerisini imzalayarak ortak olduğu, kamuoyunun kısaca “PKK yasası” diye bildiği, silahlı PKK’yi yasallaştırma yasa tasarısı olan “Terör Sona Erdirme ve Toplumsal Bütünleşmeyi Güçlendirmeye Dair Kanun”la son halkası eklenen ihanet süreci sonucunda iyice şımaran, küstahlaşan, taviz kopardıkça iştahı artarak daha fazla taviz talep eden, Ergenekon ve Balyoz operasyonlarıyla etkisizleşen ordu ve milli kuvvetlerin sindirildiği ortamda köpeksiz köy bularak eli çomaksız dolaşan PKK’nin Diyarbakır-Lice’de geçen yıl inşa ettiği terörist mezarlığına diktiği eli silahlı terörist heykeline ilimizde ilk tepkiyi Ülkü Ocakları gösterdi. Çiçeği burnunda yeni Ülkü Ocağı Başkanı Arif Akkın terör örgütü PKK ve ortaklarına adeta köpürerek, “ihanet zincirinin son halkası ise Diyarbakır’da açılan terörist mezarlığına vatan haini bir insan müsveddesinin heykelinin dikilmesi olmuştur” dedi.

Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Arif Akkın’ın yaptığı basın açıklamasına, MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı ve Kamu Sen İl Temsilcisi Orhan Akın, MHP Belediye Meclisi üyesi Yavuz Kaya ve ülkücülerle partililer katıldı.

İHANET ZİNCİRİNİN SON HALKASI, TERÖRİST HEYKELİNİN DİKİLMESİDİR

Arif Akkın, “candan aziz vatanımız dış güçlerin ve içerdeki destekçilerinin iştirakiyle teşkil edilmiş fitne ve husumet cephesinin kuşatması altındadır” diye değerlendirmede bulunarak, “milli iradeyi sadece oydan ibaret gören, mukaddes değerlerimizi hiçe sayan, milletimizin dini duygularını sömüren iktidar”ın “ülkemizi bölünmenin eşiğine getirdiği”ni, “iktidarın açılım adını verdiği ihanet sürecine her geçen gün yeni bir halka eklendiği”ni, “yaşanan gelişmeler karşısında sessiz kalındığı”nı ileri sürdü. Akkın konuşmasına şöyle devam etti: “Bu tavır bölücüleri cesaretlendirmekte, asla kabul edemeyeceğimiz isteklerin hiç bir engelle karşılaşmaksızın hayata geçmesiyle sonuçlanmaktadır. İhanet zincirinin son halkası ise Diyarbakır’da açılan terörist mezarlığına vatan haini bir insan müsveddesinin heykelinin dikilmesi olmuştur.”

Akkın şu görüşleri ileri sürdü:

TÜRK MİLLETİ VE DEVLETİ, TARİHTE GÖRÜLMEMİŞ DERECEDE ACİZ DURUMA DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR

“Türk tarihi bugüne kadar koltuklarını korumak uğruna iradelerini dış güçlere teslim etmiş, milletinin değil sahiplerinin emrine amade olmuş pek çok yönetici görmüştür. Ancak hiç bir dönemde ihanet bu kadar açığa çıkmamış, Türk Milleti ve Devleti hiç bu kadar aciz bir duruma düşürülmemiştir. Bugün geldiğimiz noktada milletimize hizmetle yetkili olanlar Amerika ve İsrail’in payandalığı için yarışa girmişleridir. Vatan hainlerini kahraman gibi karşılayan, Oslo görüşmelerinde görevi terörle mücadele etmek olan devlet görevlilerimizden rahatsız olup olmadıklarını yine teröristlere soran, inen bayrağı sadece provokasyon olarak nitelendiren kuklalardan teröristin heykelinin dikilmesine tepki göstermelerini beklemek abesle iştigal olacaktır.”

“Merakla cevabını bekledikleri hususları” şöyle sıralamıştır:

“Siyasi Erk bayrak indirildiğinde asıl bedeli kendileri ödemesi gerekirken teröristlerin heykeli dikildiğinde de yine askeri ve polisi mi sorumlu tutacaktır?

“’Türkiye kazanacak, demokrasi kazanacak, evlatlarımız, annelerimiz, babalarımız kazançlı çıkacak’ diyerek çıktığı bu ihanet yolculuğunda analarımızın canını yakan, ocaklara ateş salan teröristlerin heykelinin dikilmesi karşısında yine nasıl bir mağduriyet tiyatrosu sahneleyecektir? Günümüzün moda tabiri “Yeni Türkiye” dedikleri bu mudur?

Kars’taki İnsanlık Anıtı için “ucube” ve “bir garip şey” nitelendirmesi yaparak “Kars’taki ucube heykeller kaldırılmalıdır” talimatını verenler acaba bu heykeli neye benzetecek ve kaldırılması yönünde ne zaman talimat verecektir?

“Türk bayrağının açılmasını provokasyon olarak nitelendirerek kolluk kuvvetlerini vatan evlatlarına saldırmak üzere görevlendirenler, devletin tabelasından ve hafızasından Türklüğü çıkarmak adına “T.C” tabelalarını sökenler,  andımızı kaldırmayı demokratikleşme adımı olarak lanse edenler canlarına kasteden teröristlerin heykelleri dikilirken niçin bir tane dahi güvenlik görevlisini oraya göndermemiştir?”

BU REZİLLİĞİ HİÇBİR VATANDAŞ İÇİNE SİNDİREMEZ

Akkın sözlerine, Ülkücü Hareket’in çıkmazlarda ışık olduğunu, “bu ihanet sarmalına kayıtsız şartsız dik duruş gösteren yegâne yapı” olduğunu, “yaşanan bu rezilliği hiçbir vatandaşımızın sindiremeyeceğine inandıkları”nı belirterek ve “önümüzdeki süreçte tarihi sorumluluğumuzu yerine getirmek adına herkesi üzerine düşen görevi yapmaya ve ihanete dur demeye çağırıyoruz” diyerek son verdi.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..