Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '14

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Büro Memur-Sen, üyelerini 25 bin lira ile sigortaladı

Büro Memur-Sen, üyelerini 25 bin lira ile sigortaladı
 

Büro Memur-Sen, Ak Sigorta ile yaptığı anlaşma çerçevesinde ücretsiz olarak üyelerine 25 bin lira teminatlı ferdi kaza sigortası yaptırdı.

Her zaman üyelerinin faydasına olan eylem, talep ve faaliyetlerine devam eden Büro Memur-Sen, geleneksel hale getirdiği grup ferdi kaza sigortasını yeniledi. Büro Memur-Sen, Ak sigorta ile anlaşarak üyelerini 25 bin lira teminatlı ferdi kaza sigortası ile sigortaladı. Sigortanın anlaşması Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan ile Ak Sigorta Ankara Bölge Müdürü Boğaç Yurt arasında imzalandı.
Her zaman üyelerini düşünerek hareket ettiklerini belirten Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Mustafa Karabiber, “Sendika olarak üyelerimizin bu gününü ve geleceğini düşünüyoruz. Bunun için tüm üyelerimizi sendika olarak ferdi kaza sigortası kapsamına aldık. Geçtiğimiz yıl 15 bin lira olan ferdi kaza sigortamızı 10 bin lira daha arttırarak tüm üyelerimizi 25 bin liralık ferdi kaza sigortası ile sigortaladık. Üyelerimizin cebinden bir lira dahi çıkmayacak. Yaptığımız anlaşma kapsamında, Allah korusun, üyelerimizden biri kaza sonucu hayatını kaybettiği zaman ailesine 25 bin liralık ücret ödenecek. Bundan sonrada üyelerimizin yararına olacak bu tür çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..