Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '14

     
    Kategori
    Futbol
     

    Bursaspor çok şey kaybetmiş

    Bursaspor çok şey kaybetmiş
     

    http://www.ayhandemiral.com/bursaspor-sampiyonluk-basarinin-sirri/


    Bursaspor şampiyonluk serüveninin ardından çok şey kaybetmiş. Korkulan deplasman olmaktan maalesef uzaklaşmış. Dün akşam Ziraat Türkiye Kupasında seyrettiğimiz takım ben kaygılandırdı.

    İlk yarı seyrettiğimiz Bursaspor için zihnimizde yer eden düşünce "artık buradan Galatasaray'ın maçı çevirmesi çok zor" du. Öyle de olmalıydı. Bütün istatistikler bu yönde düşünmemizi sağlıyor. Sorun Galatasaray'ın Bursaspor'u elemesi değil. Galatasaray Türkiye liginde mücadele eden her takımı içerde dışarda farklı skorlarla mağlup edebilir. Sorun Bursaspor gibi Türk futbolunun köklü ekiplerinden, şampiyonluk yaşamış takımlarından birinin Avrupa kupalarına gitmek için yakaladığı fırsatı 15-20 dakikada heba etmesi. Bütün bir sezonu boşa çıkarması. Soruyorum size şampiyonluk yaşamış bir takım içerde 2-0'ı yakaladıktan sonra bu şekilde dağlır mı? 10 dakika içerisinde 3 gol yenir mi? 

    Ertuğrul Sağlam'dan sonra hem takımın hem taraftarın motivasyonu kaybolmuş. Takımın kadrosu iyi. Stad, tarftar desteği, imkan... her şey var. Türk futbolunun da Bursaspor deplasmanına ihtiyacı var. Avrapa takımlarıyla yarışacaksak, zorlu deplasmanlara ihtiyacımız var. Ümit ediyorum Bursaspor camiası bunu kısa sürede başarır. 

     
    Toplam blog
    : 1
    : 175
    Kayıt tarihi
    : 16.04.14
     
     

    Bloğum var yazıyorum... Bir dönem Gazeteciliğe bulaşmış, mesleki eğitimini bu yönde almış bir blo..