Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '10

     
    Kategori
    Futbol
     

    Bursaspor

    Herkesin kafasındaki soru ligimizin makus talihini değiştirecek ve lige heycan ve renk katacak yeni süreç bu sezon mu başlayacak. gerçektende lig tarihine baktığımızda şampiyonluklar hep 4 büyükler dediğimiz Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzon arasından çıkmıştır. Bu durum hep bugune kadar normalmiş gibi herkes tarafından kanıksanır hale gelmiştir. Öyle ki Federasyon bazında avrupanın 6. büyük ekonomisi olan Türk futbolu ne yazık ki ueafa kupasında avrupanın en alt klasman takımlarının oluşturduğu ligde ilk 16 takım arasına girememiştir. Futbolu çok seven insanlardan oluşan bu ülke 2 dönemdir dünya kupasına hasret kalmıştır.

    İşte bunun için Türk futbolunda bir devrime ihtiyaç vardır. Bu devrimi de yapacak olanlar anadolu takımlarından başkası değil. Artık bu gidişata dur diyecek, mantık ve mentalitede yönetcilere ihtiyaç vardır. Ufak ticari hesapların değil ideallerin peşinden koşacak yönetcilere.

    Bu bağlamda geçen sezon Sivasın yaşattığı heyecan çok önemlidir. Anadolu takımları küçük bütçeylede olsa başarının yakalanacağını görmeliler. Bu sezon Bursasporun başarı da bence çok önemlidir. iddia ediyorum ilk yarının son 11 haftasında ki sonuçları baz alırsak, bursanın aynı takımlara karşı aynı puanları alması halinde 74 puanla şampiyon olması kesindir.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 212
    Kayıt tarihi
    : 19.08.09
     
     

    Halen Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde avukatlık yapmaktayım, ilgi alanlarım, tarih, edebiyat ve spor..