Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '17

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Burun Estetiği Ameliyatı

Burun Estetiği Ameliyatı
 

Bursa Burun Estetiği Ameliyatı


Burun, insanlar için sadece nefes almalarını sağlayan ya da koku almaya yarayan organ değildir. Yüzümüzün tam ortasında olan burun, yüzün şekillenmesinde ve insanların görünüşünde en büyük etkenlerden bir tanesidir. Burun yapısı insan yüzündeki simayı oldukça değiştirebilmektedir. Bu nedenle burnunda bazı problem olan insanlar, kemerleşme, eğrilik, büyüklük gibi problemlerle karşılaştıklarında estetik olarak bunun üstesinden kolaylıkla gelebilmektedir. Fakat estetik her koşulda ve durumda mümkün olamayabilmektedir. Burun ameliyatı olabilmek için bazı şartları karşılamak gerekmektedir. Bunlardan bir tanesi ve en önemlisi de yaş unsurudur ki estetik olmak için bireylerin 18 yaşlarına ulaşmış ya da geçmiş olmaları gerekmektedir. Fakat herhangi bir acillik anında estetik yaşı düşürülebilir. Bu acillikler de burundaki problemin bireyin yaşamına zarar vermesi, nefes almasını zorlaştırması ya da psikolojik anlamda olumsuz etkilemesi gibi durumlardır. Bu durumlarda ameliyat yaşı öne çekilebilmektedir.
 
Burun Ameliyatı Çeşitleri
 
Tıbbın gelişimiyle günümüzde her türlü hastalığa çare bulunmaktadır. Birçok hastalıkta olduğu gibi burun problemlerinde de sayılarca çeşitler vardır. Durum böyle olunca tedavilerde de değişiklikler görülmektedir. Burun ameliyatı çeşitleri şu şekildedir:
 
Açık Rinoplasti
Kapalı Rinoplasti
Burun Ucu Rinoplastisi
Dolgu Rinoplastisi
Revizyon Rinoplastisi
 
Burun ameliyatı tıpta rinoplasti olarak geçmektedir. Burun ameliyatı çeşitleri de bu şekildedir. İnsanlar rahatsızlıklarına göre ya da daha güzel bir burna sahip olmak için bu ameliyat çeşitleri uygulanmaktadır. Bu ameliyat türünde doktor ve mekan seçimi oldukça önemlidir. Kendinizi ellerine teslim etmeden önce doktor alanında detaylı bir araştırma yapmanız gerekmektedir ki önceki çalışmalarından da bilgi sahibi olabilirsiniz. Tercih etmeyi düşündüğünüz doktorun eski hastalarının önceki ve sonraki hali fotoğraflarını isteyebilirsiniz bu oldukça etkili bir yöntem olacaktır. Bu noktada bizi tercih edebilirsiniz. Bursa Nilüfer FSM Bulvarında bu hizmeti vermekten büyük zevk duymaktayız. burun estetiği ameliyatı kendini geliştirmiş ve büyük başarılara imzasını atmıştır. Bu alanda gönül rahatlığıyla kendinizi cerrahımızın güvenilir ellerine teslim edebilirsiniz.
 
Burun Ameliyatı Yeri Seçimi İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler
 
Burun ameliyatı olunması durumunda doktor seçiminin yanı sıra mekan seçimi de oldukça önemlidir. Günümüzde birçok şehirde yapılabilen burun ameliyatları için insanlar genellikle Ankara, İstanbul, Bursa gibi büyük şehirleri tercih etmektedirler. Fakat aranılan kriterleri sağlayan her mekanda başarılı bir ameliyat geçirmek mümkündür. Bu mekanların da temiz olmasına dikkat edilmesi gerekir, akademik açıdan önceki başarılarına dikkat edilmesi gerekir ve bunun yanı sıra mekanın güvenilir olması da oldukça önemlidir. Bu kriterlere tercih edilecek mekanda önem verilmelidir. Bursa burun estetiği ameliyatı merkezi bu kriterlerin hepsini sunmaktadır. Bu nedenle Beyağaç burun ameliyatları konusunda hastalarına elinden gelenin en iyisini sunmak için uğraş vermektedir. Çünkü insan hayatının her şeyden daha ön planda olduğunun bilincinde olan uzmanları bünyesinde barındırmaktadır.
 
 Öncelikle sigara kullanan bireyler ameliyattan en az iki hafta önce sigara kullanımı bırakılmalıdır, alkol kullanmamak da gerekmektedir, kan sulandırıcı ilaç kullanılmamalıdır ve altı saat süreyle yeme içmenizi kesmeniz gerekmektedir, gibi birçok bilgiyi paylaşmaktadır. Bunlar ameliyattan önce en fazla dikkat edilmesi gereken hususlardır. Son olarak, Bursa burun estetiği ameliyatı sırasında oluşabilecek her olumsuzluğun üstesinden gelebilme başarısını kanıtlamış bir yerdir.
 
Toplam blog
: 2
: 133
Kayıt tarihi
: 05.08.17
 
 

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2001 yılında mezun olan Murat CERAN 2005 yılında Vakıf G..