Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Burun Estetiği fiyatları

Burun Estetiği fiyatları
 

Burun estetiği tüm dünyada yapılan estetik ameliyatların en başında gelen bir operasyon. Genelde ilk yapılan estetik ameliyat olmakta. Kendini güzelleştirmek isteyen hastalarımızın tercih ettiği ilk yerleri burun oluyor. 

Tabi ki burun estetiği fiyatları da bu ameliyatta büyük önem arz ediyor. Çünkü anormal burun ameliyatı ücretleri olabiliyor. İnsanların da kafası karışabiliyor. Bu yüzden bu ameliyatın fiyatının nasıl olması gerektiğini bilmenizi istedik. 

Burun estetiği sadece estetik amacı ile yapılırsa ücreti farklı olmak zorunda. Ama estetik ile birlikte nefes alma sorunları da gideriliyorsa veya burun da deviasyon var ve burun kemiği de düzeltiliyorsa, ameliyat ücreti farklı olmak zorunda. Bu yüzden burun dediğinizde burunda sadece estetik bir işlemmi yokas aynı anda başka sorunlarınızda da kurtulmak istiyor musununuz bunu belirlemeniz gerekiyor. 

Peki Burun estetiği kime yaptırmak lazım ?

Burun estetiği estetik ve plastik cerrahi uzmanları tarafından yapılmalıdır. KBB uzmanları da bu ameliyatı yapsa da, ameliyatı tamamen tedavi amaçlı yaparlar. Burundaki konka sorunları horlama gibi zaten sorun olan ameliyatlarda başarılı doktorlardır. Fakar estetik başkadır. 

Estetik doktorların vücuda ve dokulara olan hassasiyeti ve bu konudaki uzun eğitimleri, ameliyatı farklılaştırır. Onlar şekil verme vücuda nasıl bir burun gider bunların hepsini bilirler çünkü eğitimleri bu yöntedir. 

Tabi ki her estetik cerrah da burun estetiğinda çok başarılı denemez. Bu yüzden burun estetiği ameliyatlarında uzun bir araştırma ameliyat olmuş hastalardan bilgi almak ve İnternet araştırmaları size burun estetiği doktoru seçiminde yol gösterecektir. 

Burun estetiği fiyatları ve burun estetiği ile ilgili herşey için sitemi ziyaret edebilirsiniz. 

Saglıklı ve mutlu günler dileri

Saygılarımla

Op Dr Ali Mezdeği

http://www.estetikburunameliyati.net/

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..