Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Şubat '08

 
Kategori
Dünya
 

Bush "Çabuk bitirin" demiş

Bush "Çabuk bitirin" demiş
 

saltanati bitmeden cebini biraz daha doldurmaya calisan BUSH


Guleyim de bosa gitmesin. Sayin Bush'un burnu ne kadar uzunmus...

En basta Vietnam’a ozgurluk getirmek istediler. Sonunda gittiklerine pisman oldular. Amerika nere Vietnam nere Eskinin "domino teorisi "dendi Nixson zamaninda.

Sonra dunyanin diger ulkelerinde etnik gruplar birbirini oldurup yok ederken, ozellikle Afrika ve yakin komsularimizda killarini kipirdatmadilar. Hep barisci cozumlar aradilar savas yerine!!!

Once Afganistana goz diktiler. Ruslardan kurtarmak icindi sanirim. Yillardir oradalar, hala islerini bitiremediler. Sonra baba Bush petrol ureten ulkelere yardim etmek istedi:)) Oglu ondan eksik kalir mi? Irak'a girdi. Cikmak bilmiyor.

Simdi bize cabuk bitirin diyormus. Ben de canlar yanmasin, cabuk bitsin diyorum. Yillar once Sirnakta yitirdigimiz 20 yasindaki kuzenimin annesi hala karalar icinde. Bizim kendi ulkemizin sorunu. Neden baskalarinin karismasina izin veriyoruz ki.

Sifirin altinda buz gibi havada herkes sicacik evinde otururken kar tipi demeden ulkede yillarca canin yitmesine neden olan teroru durdurmaya calisan askerlerimizle gurur duyuyorum. Burunlari bile kanamadan ana evlerine bir an once donmeleri dilegiyle. Tabi Amerika Irak'in ic islerine karismayi birakip bir an once askerlerini cekerse, diger ulkeler de silah vs yardimini keserlerse...

Bu is bu kadar kolaysa Bush "Siz askerini cekin Iraktan, Afganistandan "Bakin Ingilterenin prensi Dirty Harry de askeri de Afganistanda imis. Simdi haberlerde roportaj yapiyorlardi. Diger askerlerle birlikte egitim yapiyormus ve dort gundur banyo yapmamis, diger askerlerden ayirt edilip onlardan farkli davranilmadigi icin mutluymus:)

cani yanarsa yaralanirsa ayni seyi soyleyecek mi acaba?

Huzur dolu gunler diliyorum.

 
Toplam blog
: 397
: 1111
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

1955 Niğde doğumluyum. Ancak Japonya'ya gelene kadar yaşantımın büyük bir bölümü Ankara'da geçti. Ka..